Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kell mennem urológiára, de...

Kell mennem urológiára, de nem mondott sem a háziorvosom és sem a kórházi asszisztens semmit. Hogyan készüljek? Mit, meddig ehetek? Reggel ehetek-e, ihatok-e? Stbstb.

Figyelt kérdés

2015. jan. 19. 14:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! Vérvétel is lesz?
2015. jan. 19. 20:30
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Nem lesz vérbétel, az nem szükséges(gondolom az étkezés miatt kérdezted).

Erre egyébként én is kíváncsi lennék, hogy miért van szükség urológiára a felvételihez(még a háziorvosom is csodálkozott).

2015. jan. 19. 20:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Leginkább azért van szükség ilyen vizsgálatokra, hogy felmérjék van-e sérved, aranyered. Ez a kettő hátrányos a rendőri pályán.
2015. jan. 19. 21:07
 14/20 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen pályára készülsz. Nekem az RTK semmit sem mond. Azonban nekem egyszer elmagyarázták, mit miért kell.

Mikorra kell menned, mikor lesz a vizsgálat?

2015. jan. 20. 00:59
 15/20 A kérdező kommentje:

Aranyér egyszer jött már ki, kb. fél éve(vagyis valószínűleg az volt). Pénteken megyek a kórházba vizsgálatra, az egészségügyi alkalmassági meg valamikor áprilisban, májusban lesz.

Bűnügyi nyomozóira, közrendvédelmire, közlekedésrendészetre és kat.véd. műveletire adom be.

2015. jan. 20. 07:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi volt a vizsgálaton! Nem hiszem, hogy 5 percnél tovább tart.
2015. jan. 20. 12:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Okés!
2015. jan. 20. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Mondom ha nem a sex iparba megy valaki akkor sem az aranyér(ami a lakosság 40%-ékának van,még gyerekeknél is előfordul,vannak nők aki emelett szülnek:-) )sem a nemiszere állapota nem fogja befolyásolni a munkàjában

Még aki járőrnek is ment az sem üldöz embereket az utcán,ez nagyon ritka látvány és aranyérrel simàn együtt lehet élni,futni,edzeni stb,semmiben nem gàtol.

Tehát ez rossz kifogás,magyaràzat.

Azt tudom,gogy ha valaki rendőrtiszti fősulira,vagy a nemzet védelmi egyetemre megy katonának akkor ott vannak ilyen vizsgálatok,

De nem értek ezzel egyet,nincs rá szükség,nem pilótànak készül az ember!!!!Ha űrhajosnak,pilótának megy akkor kell nagyon alapos vizsgálat,de ehhez nem.

Most gondoljunk már bele nincs szükség az állás betöltésére,főleg az iskolàba hogy beülj prosztata,meg nemiszerv vizsgàlatra!

Az meg hogy néz ki hogy rendőr magasság alsó határa férfiaknál 168 cm,ha felvételizel.

Hàt férfiban ekkora magasság igen csak alacsony,hol fog ez bàrkit elrettenteni?

2015. jan. 21. 20:48
 19/20 A kérdező kommentje:

Vizsgálat: Előtte leborotváltam mindenemet, zuhanyoztam, ettem egy pirítóst(csak hogy valami megfogja a gyomrom).

Bementem, pár gyors kérdés, nadrág letol. Megnézte a heréimet, aztán könyökre előre dőlni. Ujj be, fáj-e? és ki is húzta. Az egész kb. lelet nyomtatással másfél, két perc lehetett. Az egészben a legkellemetlenebb, hogy csupa vazelines lettem.

2015. jan. 23. 12:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Én írtam hogy jobb másik alsót vinni☺

De túl vagy rajta,ez a lênyeg.

Bár most sem értek egyet hogy iskolához ilyen vizsgálatot kérjenek😊

2015. jan. 23. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!