Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől vérzett a fenekem?

Mitől vérzett a fenekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap késő délután azt éreztem, mintha wc-zés után ki kéne törölni a fenekem. ELmentem WC-re, kitöröltem, és véres volt. Nem tocsogó véres, de véres lett a wc papír. Mivel nem itthon voltam, raktam oda egy papír zsepit, hogy az legyen véres, ha gond van. Megnéztem többször, és kb 2 óra elteltével már semmi se volt, nem vérzett. Ma reggel voltam wc-n, nem volt véres se székletem, se wc papír utána. Most egy nagyon pici szúró érzés érzek a végbelemnél.

Mitől lehetett ez? Eddig sose volt ilyen! Nem erőlködtem wc-n, nem végzek állandó ülő munkát. Tegnap nagyon sokat "szeleltem".

2015. jan. 18. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Hajrá az aranyér!
2015. jan. 18. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

#1 es,miért drukkolsz ennyire,talán neked is ez van .

Lehet ez egy hajszál ér megpattanása is,és semmi köze az aranyérhez.A vérző aranyér fájdalommal is jár,és nem múlik el olyan gyorsan .

2015. jan. 18. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Hajszálér,aranyér a legvaloszinübb.
2015. jan. 18. 12:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha nem verzik mar, meg fajdalmat se okoz, kell orvoshoz mennem? Vagy varjak par napot?
2015. jan. 18. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Kettes. Gyere és nézd meg. A kérdező meg menjen a .. doktorhoz. Ez nem játék.
2015. jan. 18. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

Aranyér,nekem is az van és nekem nem,faj az aranyerem,nem igaz hogy az mindenkinek fájna és viszketne.

Nagyon sok embernek van aranyere,nagy wc utàn újjul ki,reparon kenöcsöt kell hasznàlni rá.

2015. jan. 18. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Aranyérrel nem szoktak orvoshoz futkosni,csak ha nagyon durva aranyere van valakinek,mêg gyerekeknél is előfordul.
2015. jan. 18. 17:39
 8/9 anonim válasza:
Menj el vele dokihoz, akár komolya baj is lehet, tényleg.
2015. jan. 22. 07:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Elkezdtem estenkent reparon kenocsot hasznalni. Sajnos nem rendszeresen, de mikor kentem par napot egymas utan, akkor teljesen jo volt. Most megfaztam, kohogok nagyon. Most ujra elkezdtem erezni azt, mintha a lukamnal lenne egy pici borsoszem, vagy ilyesmi. Azota egyszer se verzett!

Fajdalmat nem okoz, csak fura erzes. Valakinek tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Attol lehet, hogy nagyon izzados vagyok, es fenekem is nagyon szokott?

2015. febr. 12. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!