Mitől szőrösödhet ilyen gyorsan az arcom?
Két dologra gondolok:
1. Hihetetlenül hangozhat, de már lassan 2 hónapja nem vertem ki és azért
vagy
2. Karácsonykor kaptam egy Philips elektromos borotvát és onnantól kezdve azt használtam (előtte pálcással borotválkoztam)?
Szerintetek?
22/F
Pálcás?! Mármint kézi borotva? :)
Nyilvánvalóan a második. Minél gyakrabban borotválkozol, annál jobban erősödik és nő a szőrzeted. Hogy ezt 22 évesen ne tudd, ne haragudj...
Egyes!
Képzeld, amikor pálcással borotválkoztam, lassabban nőt, mint mostanság. Akkor elég volt hetente kétszer, most meg hetente 3-4x kell végig ,,kaszálnom" a pofámat. Ilyen idős korban is érhetik meglepetések az embert már ne haragudj...
Pálcás, te ember! :) Ezzel nem tudok betelni! :)
Ha ennyi idősen is érnek meglepik a testeddel kapcsolatban, akkor oké...
Minél többször használod, anál erösebb lesz a ször.
egyébként egy 30 40 éves férfi is heeti 3 4 x borotválkozik. Mostmár neked is kifejlödött a szörzet. Mi a gond?
#6 os ,nálad semmilyen hatással nincs a borotválkozás a szőrerősödésre,mert már beállt a végleges erőssége .
Addig viszont legalább is nálam is volt ,de irják ezt mások is .
Hogy 2 hónapja nem verted ki,ne azt gondolt hogy nincs is ürités.Ha erre is lusta vagy ,akkor megoltja ezt a tested működése .Azt nem lehet átverni,sem megtéveszteni .
# 7
A tudomány mai állása szerint a borotválkozás a szőrzetre semmilyen hatással sincs.
A borotválkozástól erősödik, aztán már nem erősödik? Ennek nincs sok értelme.
A szőr a hormonok hatására jelenik meg. Hogy felnőtt korra milyen erős lesz, milyen sűrű és milyen gyorsan nő, az a genetikától függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!