Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Eltörtem a péniszem mit...

Eltörtem a péniszem mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon hülyén hangzik meg szerencsétlennek, de hát most mit tudok csinálni?...:( A péniszemben van egy törés kb a felénél és amikor áll akkor igen lehet látni mert az első része kicsit lefelé meredekebb. És ennél a középső pontnál álló helyzetben is könnyedén hajlik:(. Fiatal vagyok 18 éves, de kb ez már 5 éve ilyen. Sosem mertem róla szólni senkinek és arra sem emlékszem hogy mitől lett ilyen. Most attól félek hogy majd nem tudom használni rendesen és nem lehet majd sosem párkapcsolatom, se gyerekem.Van itt valaki aki esetleg ért hozzá és tudna segíteni? Megkéne műteni?Ha kell mutatok képet is.

2015. jan. 11. 11:03
1 2 3
 1/21 CptTomato válasza:
Nem hiszem hogy orvosok olvasgatják ezt.. de nagyfiú vagy már menj el szépen orvoshoz majd megmondja.
2015. jan. 11. 11:05
 2/21 anonim válasza:
7%

Én nem értek annyira hozzá..de el nem tudom képzelni hogy ez milyen lehet..:D szóval mutiii:D

16/L

2015. jan. 11. 11:05
 3/21 anonim ***** válasza:
Ismert probléma. Fordulj orvoshoz.
2015. jan. 11. 11:06
 4/21 anonim válasza:
Szerintem nincs az eltörve. Ha eltörik,azonnali műtétet igényel, én úgy tudom. Rakd ki ide a képet.
 5/21 anonim válasza:
37%
te nagyon okos nincs ami eltörjön benne:) egyszerüen ilyen lett az alakja
 6/21 anonim ***** válasza:

Ja hogy 5 éve ilyen?

Jó mondjuk nekem is volt olyan hogy valamivel nem mentem el orvoshoz évekig (benőtt köröm nagylábujjon) de az végül begyógyult.

2015. jan. 11. 11:07
 7/21 anonim válasza:
#5 képzeld okoska, lehetséges az, hogy eltörjön a pénisz.
2015. jan. 11. 11:08
 8/21 anonim ***** válasza:
#5 te meg olvass utána. El tud "törni".
2015. jan. 11. 11:08
 9/21 manó1235 ***** válasza:
86%
Mivel a hímvesszőben nincsen csont, a pénisztörés elnevezés valójában a barlangos testet körülvevő kötőszöveti tok - amely egy inas lemez - az ún. tunica albuginea törését, repedését jelenti.
2015. jan. 11. 11:09
 10/21 anonim válasza:
küldj képet ;)
2015. jan. 11. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!