A Kriston intimtorna segit a hereviszéren is?
Holnaptól Magyarországon a jóga ciki lesz :D
Kérdező, esetleg intim masszázs, intim súlyzós edzés.
Közbe nem sok hasznos választ írtunk..
Én taoista intim súlyzózást, pc izom erősítést meg intim masszázsokat csinálok.
Én úgy edzem, hogy el kell kerülnöm a sérüléseket heréimnél, mert súlyzótól ilyenek előfordulhatnak. Hogy konkrétan visszérre az ilyen típusú tornák jók-e? Hogy legyen valami válasz, azt mondom ártani nem árthatnak (mármint súlyzó nélkül).
Hiszen ha jól csinálod, akkor mégis csak hasznos gyakorlatok alapból. Az adott problémán segít-e? Vérkeringést biztosan élénkítheted, ez a gyógyulási folyamatok alapja is.. meg kell próbálni, utána kell nézni. Sajnálom, hogy több tapasztalatom és tudásom nincsen erről, én azt mondom próbáld ki mindenképpen. Nem ismerem a Kriston 'módszert', miben tér el az attól amit én csinálok, de ha hasonlít akkor jó lehet.
Logikailag igazad van.
Másfelől viszont a testünk általában nem olyan, hogy ha valahol baj van (gond, sérülés) akkor azt csak úgy hagyni kéne. Oké, a csonttörés ilyen, azt nyugton kell hagyni. Sok más meg nem ilyen, sokszor a masszázsok amelyek a vérkeringést élénkítik, az idegeket stimulálják jó hatásúak. És ezt kell a szakértőknek tudniuk, milyen állapotban milyen típusú kezelés kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!