Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az baj, hogy ha én meg tudom...

Az baj, hogy ha én meg tudom fordítani a jobb herémet a herezacskómban?

Figyelt kérdés

Amúgy nem fáj,de kíváncsi vagyok, hogy probléma-e?

És általában melyik here nagyobb?

2015. jan. 8. 08:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%

Baj! Ha te megtudod fordítani az azt jelenti, hogy magától spontán is meg tud fordulni. És akkor a here vérellátása kerülhet veszélybe. Ezt nevezik herecsavarodásnak.

Általában a bal a nagyobb.

2015. jan. 8. 08:54
 2/17 anonim ***** válasza:
A herék mozgása a herezacskóban normális. Ha teljesen megfordítanád (megcsavarnád), az erős fájdalommal járna!
2015. jan. 8. 09:13
 3/17 A kérdező kommentje:

De teljesen meg tudom fordítani és egyáltalán nem fáj, lehet ott a zacskó nagyobb és azért tudom?

Menjek vele orvoshoz?

2015. jan. 8. 09:19
 4/17 A kérdező kommentje:
Herecsavarodásnál az írja, hogy fájdalmas, de nekem nem fáj egyáltalán. Mindenkinek mozog a heréje a zacskóban, csak nem tudom, hogy ez normális-e.
2015. jan. 8. 09:26
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

A herék nem felcserélhetők a zacsiban.Olvasd el a herék elhelyezkedéséről szólókat.

A here csavarodás sem erről szól.

Ennyi ostobságot összehordani ilyen rövid idő alatt,már dijazni lehetne .

2015. jan. 8. 09:48
 6/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valamennyire el tudod fordítani, de biztosan nem fordítottad meg 180 fokban! Egy kis mozgás, vagy hogy egy kissé más szögben állnak egymáshoz képest, még normális!
2015. jan. 8. 12:00
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem a cserélhetőségról írtam, hanem arról, hogy a jobb herémet meg tudom fordítani a herezacskómban. És ez betegség-e?
2015. jan. 8. 12:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem a bal ilyen. Meg tudom fordítani. Azaz aminek alul kellene lennie felül lesz és aminek felül kellene lennie alulra kerül. Nincs semmilyen fájdalmam nekem sem. Persze nem is szoktam ezzel szórakozni, hogy forgatom.
2015. jan. 8. 13:38
 9/17 anonim ***** válasza:
55%

Ne tévesszen meg,here csavarodásnál nem a here fordul meg saját tengelye körül,ha nem az ondó vezeték.Mivel ez a vezeték biztositja vér ellátást is ,ez esetben ez megszűnik.

Ez nagy fájdalommal ,lázzal ,hányingerrel is jár.

Ilyen esetben 6 órán belül orvosi segítségre van szűkség.

Ezt követőleg már here annyira károsodik ,hogy még el is kell távolítani .

2015. jan. 8. 13:47
 10/17 anonim ***** válasza:

Itt egy ábra:

[link]

Amikor a here megcsavarodik, tekeredik a zsinór is, mert a kettő együtt mozog (nem külön életet él). Bár ezt egyesek még mindig nem értik.

A herecsavarodás elnevezés inkább egyértelmű, mintsem megtévesztő.

2015. jan. 8. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!