Szerintetek normális a péniszem mérete? +18
17,5 cm hosszú és 14,5 cm vastag.
26 éves
Lehet látni kinek mekkora a pénisze az ember arcán?
Mert néha úgy érzem hogy az enyémén látják és ezért nem állnak szóba velem! :(
Komolyan 14,5 cm a kerülete kívülről!
Igen rosszul fogalmaztam a kérdésben!
Küldtem volna képet de illetlenségnek tartottam volna és be is jelentették volna a kérdést aztán nem kapok választ!
Lehet sok kérdés foglalkozik a témával de én egyedinek érzem a problémám a többiékhez képest!
Nem tudom! Csak valamiért érzem a hatását hogy valami nem stimmel velem ezért próbálok a rendelkezésemre álló eszközök segítségével kiküszöbölni a fennálló problémát!
Most ez volt soron bár elvetett ötletnek tartom 1 maradt amit nem vizsgáltam meg, hogy olyan energia kisugárzásom van ami távol tartja tőlem az embereket!
Kérdező,még tudud mit vizsgálhatnál meg?
A szagodat!
Lehet h az tartja távol tőled az embereket,nemde?!
A kezedet sasolják a csajok, ha tudni akarják, hogy mekkora farkad van.
Az emberek legalább 80%-ának a farokmérete a kézből a következő módon adódik:
A farok kerülete: a hüvelykujj kerületének duplája.
A farok hossza: a leghosszabb ujjat erősen behajlítva a tenyérhez kell érinteni a lehető leglentebb. Ez a kezdőpont, és az ujjat kinyújtva az ujj végéig kell mérni - ez a farok hosszával egyezik.
Amúgy átlagos, vagy az átlagosnál kicsit nagyobb péniszed van, szóval amiatt nem kell bizonytalannak lenned.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!