Miért "pállik" ki a fenekem?
Figyelt kérdés
Miért "pállik" ki a fenekem ? így mondják hogy pállik ha jól tudom de nem ez a lényeg hogy mondják hanem az hogy a fenekemnél ahol összeér a 2 seggperemem vagy hogy is mondjam ott két csík keletkezik és ég és szúr és viszket és hát még véres is lesz, nem ülő munkát végzem de nem is olyat amitől mondjuk megizzadhatnék vagy valami hasonló ok miatt...
normál boxeralsókat hordok: GREENICE, Z.BOXER, PESAIL márkájúakat... feszülősek...
mi lehet ennek az oka hogy kipállik? és mit tudok tenni ellene ?
2015. jan. 3. 18:55
1/6 anonim 

válasza:

Talán ha a feszülős gatyákat lezserebb pamutra cserélnéd (legalább egy kis időre), jobban szellőzne a bőröd.
2/6 szamo77db 

válasza:

Jó lenne, ha látná bőrgyógyász! Tudom, hogy ciki, de ez lenne a biztos megoldás. Addig is józan paraszti ésszel azt mondom neked, hogy ügyelj a maximális tisztaságra és esténként kend be valamilyen bőrnyugtató hatású krémmel. Talán még az egyszerű babakrém is jó lenne. Hiszen az is ilyesmi gondok ellen van!
3/6 anonim 

válasza:

Lehet hogy nem is pállás hanem szimpla dörzsölés? Járás közben folyamatosan dörzsöli a bőrfelületet, aztán meg csodálkozol hogy bevérzik. A pállás az izzadás következménye.
4/6 anonim 

válasza:

Ha pállás ,ha kidörzsölés ,legjobb erre hintőpor .
Mondhat bárki erre amit akar.A tapasztalat bizonyít .
5/6 anonim 

válasza:

A hintőpor tényleg jó ötlet, szerintem csak kidorzsoles...
6/6 anonim 

válasza:

Először is minden mosdás után nagyon szárazra kell törölközni. De hogy most gyorsan múljon, ne szégyelj a gyógyszertárban neogranormon popsikenőcsöt kérni. Továbbá nem a márka a fontos, hanem az anyag, feltétlen pamut alsót használj, mert bármilyen műanyag bőrirritációt okoz. Nagyon csinos száras cérna és pamut alsók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!