Hamar elélvezek ha ideges vagyok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom utálom már magamat ez miatt.Félek a kudarctól és már idegesen is kezdek neki.Még nem voltam senkivel sem...Van mikor 15-30 percig is eltart gond nélkül.
De van mikor egy perc.
2015. jan. 2. 22:11
1/4 anonim válasza:
ne idegeskedj
am hány éves vagy?
miért szoktál idegeskedni??
ha nem akarod itt akkor irhatsz privátba is
2/4 anonim válasza:
ezzel szerintem mindeki így van, én is 14f
3/4 szamo77db válasza:
Szerintem nem kellene idegeskedned emiatt, mert a végén nem áll fel, ha stresszes vagy. Ne félj a kudarctól, mert ez a legrosszabb, amit tehetsz. Úgy nem lehet csinálni, hogy "hát, ez úgysem sikerül"! Egy dolgozat megírásához vagy egy munkához sem így kezdesz, nem igaz?
4/4 anonim válasza:
Pont fordítva vagyok... A második szexuális élményemnél kellett legalább 35 perc, hogy elmenjek annyira rágörcsöltem. Az elsőnél részeg voltam, ott nem volt gond ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!