Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van itt olyan srác aki korán...

Van itt olyan srác aki korán érő volt és 14 éves kora után már nem nőt?

Figyelt kérdés
Elég korán érő vagyok,de most ebbe ne menjünk bele.14 éves vagyok 168centi és 1 éve nem nőttem már,ez lehet attól mert korán érő vagyok és már nem növők?Apám 175 centi,de inkább anyám testvérére hasonlítok aki viszont velem egy magasságú.
2015. jan. 2. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Na nem attól nem nőttél,mert korán érő vagy .Az más dolgokra értendő.Most érsz kamaszkorba ,és megindul jobban a csontozatod,izomzatod nővekedése .Akkora biztos leszel,mint a család tagjaid .
2015. jan. 2. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem láttam hogy te is iylen kérdést tettél fel...

Én ilyen voltam. 169/170 cm voltam akkor és msot 27 évesen is ennyi vagyok.

Annyira szerettem volna nagyobb lenni, de nem nöttem.

Azért mert apám alacsony 168 cm.

2015. jan. 2. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát ha már 1 éve nem nöttél az elég sok idő.

Mutálsz már ? beállt a hangod ? Tesóid mekkorák ?

2015. jan. 2. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Még később is nőhetsz,nyugi
2015. jan. 2. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Mivel apád 175 cm így szerintem fogsz még nőni,a legtöbb fiú az apja magasságát örökli vagy magasabbra nő,ritkán néha kicsit alacsonyabb lesz.

Korán érő nem vagy eznàtlagos magassság 14 évesnêl,viszont 15 éves màr nem magas 168 cm-rel.

Válasz van: a kollegám(nem közvetlen) fia 8. Osztályban 180 cm magas volt( középiskolas kinézetű) és 2-3 év alatt csak 2 cm- t nőt.

2015. jan. 2. 14:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem teljesen 1 éve nem növők 3 hónap híján 1 éve.Nem a magasságomra gondoltam a korán érés alatt hanem szőrzetileg és nemileg.Igen,mutálok(szerintem már nem)elég mély a hangom,beszéltem idegenekkel TS-en(játék miatt)és azt hitték a hangom alapján hogy már felnőtt vagyok.
2015. jan. 2. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy szülő magasságából semmiféle megbízható következtetést nem lehet levonni. A tulajdonságaidat mindkét szülődtől örökölheted, így a magasságod tekintetében is üthettél édesanyád családjára is! Tehát magasabb és alacsonyabb is lehetsz édesapádnál.

A növekedés a serdülőkor elején a legerőteljesebb, ezért a magasság és a nemi érés összefügg. Ha te valóban koránérő típus vagy, lehet, hogy már nem nősz majd látványosan sokat, de ezt előre nem lehet biztosan kijelenteni. A serdülőkor végéig (akár 18-20 éves korodig) még növekedhetsz!

2015. jan. 2. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Mivel àtlag fejlettségüek 12-13 éves korúk ekejên szőrössek,így nálam az korán érő aki 12 évesen szőrös vagy korábban esetleg spermája is van,mert nemileg,az érettséget ez jelzi és egyre több tini írta 12 évesen vagy előváladéka vagy spermája volt màr.A mutálas másodlagos az elsődleges nemi jelleggel szemben.

Igen más rokon,felmenő is befolyásolhatja a genetikánk,de többnyire ha megfigyeljük a fiúk az apjuk magasságát öröklik,vagy túl is növik,persze ritkán kisebbek az apjuknál,de ez ritka.

14 évesen meg bàrmi lehet még ott ahol az apa magas és a fiú még alacsonyabb az apánál, ott a fiú még igen sokat fejlődhet akàr és lehet hogy csak 16-18 évesen fog sokat nyúlni.

-Van aki 13-15 évesen igen alacsony,fejlettlen(150-158 cm)és màr nem,vagy alíg nő,de olyan is van aki 3 évre rá fog sokat nőni.

- Van aki ennyi idősen 168-170 cm magas ês màr nem is nő tovább akár végleges magasságát,sőt akár a véglees pénisz méretêt is eléri

-Van aki egész magas ês màr nem,vagy alíg nő,fejlődik(180-182 cm)ês olyan is van aki mêg tôk sokat nő így is( 190-199 cm-re) akàr.

Azért ott ahol aznapa magas ott több esély van hogyva fiúmis sokat fejlődjön.

2015. jan. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!