Srácok! Ti hogyan?
Figyelt kérdés
... borotválkoztok intim területeken? Főleg a herezacskó és a fenék kérdéses. Milyen módszerrel?2015. jan. 1. 11:10
2/8 anonim válasza:
Fürdés,zuhanyzás közben a meleg vizben. lágy lesz a ször,szépen lejön.
3/8 A kérdező kommentje:
és milyen borotvát használsz? mmint milyen márkájút? vagy milyen fajtájút?
2015. jan. 1. 13:54
4/8 anonim válasza:
Gillett mindegyik,de volt már coop-os cucco is az sem volt rossz.
Fanszőrt nem borotvalok,totál férfiatlan látvány a csupasz pénisz,ott csak ollóval rövidre vàgom.Szerencsés vagyok a herém nem szőrös nekem.A végbél az bonyolultabb ott nehezebb leborotválni.
5/8 anonim válasza:
Én egyszerű eldobható borotvát használok oda.bőven jó.
a lyuknál nehéz,mert különbözö pozokat kell felvenni .
6/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy milyen borotva meg milyen hab. Szépen lassan kell, nem kapkodva.
Bevizezem, habot kenek rá, és szép lassan átmegyek rajta (herezacskónál több irányból).
Fenéknél (mivel irritál hogy beizzad a seggem), hajnyíróval végigmegyek rajta, és ja...nem vágom meg magam, és nincs esélye a szőrbenövésnek sem.
7/8 A kérdező kommentje:
szőrtelenítő krémmel hogy vagytok?
2015. jan. 1. 17:33
8/8 anonim válasza:
Én ilyesmi krémeket olyan fontos helyre nem kennek, nehogy valami baj legyen belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!