Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 eves vagyok 160cm. A...

13 eves vagyok 160cm. A farkam 13-13,5cm fürdéskor akár 15is. Lankadtan pedig nagyon kicsi kb.3-4cm. Mikor fog (kb. ) jelentősebben megnőni?

Figyelt kérdés
A kérdés tehát a kovetkezo: Már szőrösödok mindenhol arcomon is minimalisan, a labam nekem a legszorosebb az iskolaban :D tehat honalj stb. Minden. Tavaly ugy kb 150cm voltam iden nyaron kezdtem nőni de ez a farkamon nem latszik olyan mertekben. Mikor fog kb. Lazhatoan megnőni? Tavaly kb 8-10centi volt.

2014. dec. 30. 12:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagyok vallásos,prűd sem ha heterosexualitasról van szó,csak ellenkező nemmel érintkezni,13 évesen még fiatal a sexhez mindenki!

Senki nem érett értelmileg 13 évesen a sexhez!

Korai sexet nem támogatom itt erről van szó.

Aki kicsit

is értelmes az nem fog ennyire korai sexet támogatni!

Sexualphszihológusok is úgy gondolják 16 éves kor előttnez korai,nekik ez a szakterületük,sem testileg,sem lelkileg nem érettek eléggé!!!

Attól,hogy van szőrzet,sperma esetleg ettől mêg nem érett senki sem.

Főleg ha ezt az alacsonyka 160 cm magas,alíg 3,5 cm hosszú kukact ideképzelem.

Csak nagyon fiatal mondhat olyat,hogy nem korai!

De hogy is nem az!

Még ahoz is dedos hogy a dokihoz eljarjon egyedül.Vicces elgondolni hogy pl. fáj a hasa,anyja meg cipeli a dokihoz még be is megy vele.

Lehet még boltba sem ment el egyedül vagy alíg,amilyen elkényeztetett anyu pici fiai generáció van most😊

A férfiak meg nem borotváljak csupaszra a fanszőrt,ha túl sok rövidre vágják,a szőr azt mutatja a férfiasodás elkezdődött,csak tinik ,meg akik a lányos vonalat kêpviselik azok csupaszítanak.Nyilvános zuhanyzóba az ilyen csupasz srácokra érdekesen néznének,magukban meg lenne a véleményük.

Tetszik nem tetszik a gyerek tettével a szülőkről is véleményt alkotnak!

Dolgozzatok munkahelyen!-meg lehet nézni,hallgatni a felnőtteket a nőknek nagyobb a szájúk van igaz ebben a témában és van véleményük rendesen leszólják mas gyerekét és mindig hallani ilyen dumákat nem csoda hogy ilyen a gyerek nézd meg milyen az anyja vagy apja...

Vagy a gyereknek ezt a stílust otthonról kellett hoznia stb.

Nem csoda hogy korán kezdte anyja is biztos könnyűvérű volt

Ez nem,prűdsêg,de inkább legyek prűd mint olyan mint sok mostani!

A nagy szájuk van csak,követelőzni tudnak,de ha màr el kellene rendezni magukat,felelősséget vállalni,besegïteni otthon az màr nem megy!

Jönnek ezzel a nagy vagyok szöveggel!

Ha nagy mêrt anyucinak kell mindent helyette elrendezni.

Kisfiúnak\lányoknak kell az anyáknak (ha valaki valóban nagy megcsinálja maga,ekintèzi,ha 20 évesen is a mutter csinálja akkor csak egy elkényeztetett nagy gyerek még)szendvicset készítgetni,vasalgatni rájuk,leckét kikérdezni valakivel mégbtanulni is kell.

13 éves egyszerűen nem nagy a sexhez senk sem,ha meg valaki megmondja vérig sértődik,innen is làtszik hogy mekkora gyerek még!Vagy ha valaki megmondja hogy mint a kisgyerekeket úgy rendezz anyàd mêg azon is megsértődik.Aki nagy,érett az várni is tud,nemet is tud mondani.

2014. dec. 30. 16:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Mer ne is haragudj,de mivel nem ismerjük egymas ezert van rolam egy velemenyed ami a mostani generaciora jellemzo. Rengeteget segitek otthon,elmosogatok boltba megyek stb.. Lehet hogy te ilyen nyamnyila kis verebekkel vagy körbevéve.
2014. dec. 30. 18:08
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Idősebb vagyok nálad jóval és bizony ezt tapasztalom,hogy a mostani generáció ilyen,sok középiskolás jön a nyàron dolgozni hozzánk,csak a dolgozó gyerekei,rokonai jöhetnek diák munkasként és ahogyan mesélgetnek 16-19 évesek fiúk,lányok vegyesen a mai napig annyira felnőttek,hogy anyucinak kell még mindig a szendvicsüket is elkészíteni,mert arra is lusták.
2014. dec. 30. 18:30
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

Azt jó hallani,hogy a semmittevők táborát nem erősíted!

De attól,hogy otthon segítesz ettől még nem vagy érett a sexhez!

De az hogy 13 évesen hiába nem tetszik ez most sexelsz màr ha így van szégyen!

A szüleid,rokonaid mind gondolom milyen büszkék lehetnének rád ezért!

Büszke lehetsz magadra,még törvènyileg is büntetendő a kiskorú sex.!

Azok a lányok meg akik ilyen fiatalon sexelnek kiélt,agyonhasznált lányok lesznek pár év múlva!Mindenkiről meg van ilyen lányokról a véleménye.

Szüleid biztosan büszkék lennének rád.

Minden normális felnőtt ember ellenzi a gyerek sexet,korod alapján kiskorú sexet.

2014. dec. 30. 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:

apád milyen magas ?

ebből kiderül fejlődésbe vagy még vagy sem

2015. jan. 1. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezt hívják vérf#roknak semi gond nekem 14 évesen nem volt akkora
2015. jan. 1. 21:27
 17/20 bertib14 válasza:
Ami eddig elhandzott "vérpéniszed van" na a méreteid azok jók a magyar átlag felnőttek között 12.8cm-15.3cm ig átlagos ha már van szakállad vagy spermád ne is várd hogy nagyobb legyen !! Nem lesz!! De sok csajnak ez elég ha jól van használva a nyelv és ujj kombinációval!! Ne hallgass senkire hogy korán kezded csináld amikor tudod csak HASZNÁLJ ÓVSZERT !! Ha nem kezdi az ember korán majd fel teszi azt a kérdést hogy szexelt eleget az eletemben??
2015. ápr. 2. 11:48
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Aki 13 évesen csinálja arról mindenkinek meg van a véleménye.Na náluk látszik milyen érettlenek,aki érett az tud várni,a 160 cm-jével meg testileg is messze van az érettől.

Marha büszkêk lennênek a szüleid is rád!Bár kamu az egész,egyből nem áll fel a cerka és 3-4 cm látványa indításként minden csak nem pozitívum.....

2015. ápr. 3. 21:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki hogy volt vele... Na jó nem is érdekel, de nekem például nem egyszerre nőtt meg serdülőkor elején piff-puff és vége, hanem több szakaszban. Tehát ahogy teltek az évek arra lettem figyelmes hogy jé, most nagyobb lett megint mint eddig volt. Mellesleg volt amikor csak a nyugalmi mérete nőtt. Nekem olyan 15-16 éves koromig nőtt. Szóval szerintem neked sem kell aggódnod 13 évesen még.
2015. szept. 21. 12:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Másrészt meg gondolkozás nélkül megállapíthatjuk hogy 13 évesen még nem fejeződött be a biológiai fejlődése :D Ne ijesztgessétek már.

Másrészt, valamelyik válaszoló kirohanását meg nem értem. Min akadtál fenn? Igen tizenévesen a fiatal egyéni fejlődéséhez hozzá tartozik hogy önállósodni akar. Ez egy természetes pszichológiai fejlődésmenet egyik állomása. Azonosulni akar a felnőtt szereppel, akkor is ha ebben a korban ez még nyilvánvalóan tele van ellentmondásokkal. Hiszen mivel még szellemileg nem érett bizonyos szituációk kezelésére, ezért ez a felnőttség tart amíg nem jön valami probléma, mert akkor ugye már szülők hathatós segítségére van szükség. Ezen szerintem mindenki átment már. Hogy merre halad tovább, az elsősorban azon múlik a szülő hogyan kezeli a szituációt. A tiédhez hasonló hőbörgés például nem igazán célravezető.

Az hogy ennyit meg annyit szexelt 13 évesen meg szerintem egyértelműen csak nagyzolás. Mint ahogy az említett mértekből és 1-2 centit lefaraghatunk.

2015. szept. 21. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!