Fitymaszűkületem van.17 éves vagyok. Mit csináljak?
Ha fitymaszűkülete van a háziorvosa nem fogja tudni kezelni azt hanem urológiára küldi!Nem fog orvost ajálgatni és kétszer kerül cikis helyzetben,hiszen kétszer is elő kell vennie mïg az urológusok többsége férfi,így kevésbbé ciki ott elővenni és a nemiszerv bajára szakosodott(sok helyen még külön vizsgáló is van ahol az orvossal kettesben tud lenni a beteg)addi a háziorvos nő többnyire és nem erre szakosodott.
Tévhit hogy a háziorvos annyira ismernê a betegeit és családtaghoz hasonló kapcsolata lenne!
Nincs bajom az orvosommal de inkább egy idegen előtt veszem elő,aki erre szakosodott akivel négyszemközt tudok lenni vizsgálat alatt,aki velem egynemű,aki személyét kiválaszthatom és sokat nem fogom làtni,mint ahol évente előfordul hogy összefutok és csakmtovább küldeni tud,meggyógyítani nem.A nők sem a házi orvosukkal vizsgáltatják intimrèszüket!Nem nagyon örülnék ha a házidokim inti mrészei nézegetné.
A házi orvosnak nem lesz elég ha elmondja hanem látni is akarja,és az asszisztens is mindent látni fog,mivel a körzeti rendelőkben nincs a vizsgáló elkülönítve.
És ha nem kell a srácot megműteni( itt 17 éves majdnem felnőtt,de mindenképp felnőtt testtel bíró fiatalról van szó màr)akkor nem fogja tudni a háziorvos,mert a kérdező eldöntheti hogy az orvosi lapotnodaadja vagy sem az orvosának.
A tini lányok,fiatal nők sem adják oda a házidokonak a rákszűréses papírt màr amelyik jár egyáltalán nőgyógyászhoz,hacsak,nem a házidokival akarjáj a továbbiakban a fogamzasgátlót felíratni.
Hidd el ezt tőlük tudom.
Meg nem mindegy hogy leletet akar a háziorvos megnézni,vagy ezt a testrészt,mert ha beállít hozzá akkor lehet meg akarja nézni és utána küldi tovább.
Urológia azért van hogy a nemiszervet érintő összes problémával foglalkozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!