Hány cm re számíthatok?
14 éves vagyok 165 cm,60kg, 43 as lábbal és 15, 5 cm a péniszem
(Voltunk 1, 5 éve csontdokinál és azt mondta kb 180 cm leszek) mekora péniszre számithatok?
Aki nem tud normálisat írni az inkább ne írjon.
Ti fiúk megvagytok áldva ezzel a : ,,hány cm-re számíthatok? ''
Figyelj,ha lesz egy barátnőd,aki tényleg szeret,azt nem fogja érdekelni,hogy mekkora:) Vagyis engem a pasim pénisz mérete nem igazán érdekel,mert én nem az miatt szeretem:)
Egyelek meg titeket. Boldogabbak,magabiztosabbak vagytok,ha minél nagyobb a péniszetek ? :) A gatyádba van,senki nem látja..vagy mutogatjátok egymásnak és az lesz a menő,akié a legnagyobb?
fiú logika , szintén nehéz megérteni.
Amúgy mi ezt fejből nem tudhatjuk,hogy neked mekkora lesz:) A magasság nem számít bele szerintem a méretébe.
#első vagyok:)
#5 Remélem ez válasz lesz minden kérdésedre.
Nem tudhatjuk, mekkorára számíthatsz, mert ez a genetikádtól függ. De még van rá esély, hogy nőni fog, hiszen elég fiatal vagy!
Ha nem nőne tovább, akkor sem kell aggódnod, mert már most is megfelelő a méreted.
Ha csak most nőttèl 10 cm-t nyáron akkor mar ha fejlettlen voltál 13-13;5évesen.11 évesek szoktak 150-155 cm magasak lenni.
Jobban aggódnék mire közép suliba megyek megnyúljak,ne úgy nézek ki mint egy 7. Osztályos.
A pénisz méreteddel nincs baj,de ha ilyen magas apád van már most magasabbnak kellene lenned,a 15. Életèved betôltèsekor meg 180cm kôrül lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!