Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hány cm re számíthatok?

Hány cm re számíthatok?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok 165 cm,60kg, 43 as lábbal és 15, 5 cm a péniszem

(Voltunk 1, 5 éve csontdokinál és azt mondta kb 180 cm leszek) mekora péniszre számithatok?

Aki nem tud normálisat írni az inkább ne írjon.

2014. dec. 24. 23:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ti fiúk megvagytok áldva ezzel a : ,,hány cm-re számíthatok? ''

Figyelj,ha lesz egy barátnőd,aki tényleg szeret,azt nem fogja érdekelni,hogy mekkora:) Vagyis engem a pasim pénisz mérete nem igazán érdekel,mert én nem az miatt szeretem:)

2014. dec. 24. 23:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom és értem amit modasz de ez igazábol nem is azért érdekli anyora a férfiakat mert nem lesz párjuk, hanem mert ez beletartozik az önértékelésbe
2014. dec. 24. 23:42
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
A pénisz méreted jó,màr felnőtt méret,lehet nő még pàr cm-t,de az is kehet màr elérted a végleges méreted.A fiúk olyan magasra vagy magasabbra nőnek,mint az apjuk,ritka hogy alacsonyabbak legyenek.A magassàgod 14 évesen normâlis,de 15 évesen ez màr alacsony lenne.15 évesen 173-180cm körül van a legtöbb srác,sót egyre többen inkàbb 180 cm magasak.Sokan 8. Osztályból való ballagâs utàn,nyàron 10-14 cm-t is nyúlnak.
2014. dec. 24. 23:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Pont az átlag a magasságod. A dákód így is nagyobb 1,5 cmel a felnőtt átlagnál. Milyen vastag (kerület érdekel)? Azért kérdezem, hogy összemérhessem a sajátommal. Én hosszban jobb vagyok. 14/f
2014. dec. 24. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyelek meg titeket. Boldogabbak,magabiztosabbak vagytok,ha minél nagyobb a péniszetek ? :) A gatyádba van,senki nem látja..vagy mutogatjátok egymásnak és az lesz a menő,akié a legnagyobb?

fiú logika , szintén nehéz megérteni.

Amúgy mi ezt fejből nem tudhatjuk,hogy neked mekkora lesz:) A magasság nem számít bele szerintem a méretébe.

#első vagyok:)

2014. dec. 24. 23:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Kösz a választ ment a pacsi. Én most nyáron 10 cm ert nőttem és apám 190 cm er ugyhogy van eséjem de ami a szerszámot illeti egy kicsit csalodott vagyok mert szeretnék egy 17 cm ert (bogyok élkül)
2014. dec. 24. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:

#5 Remélem ez válasz lesz minden kérdésedre.

https://www.youtube.com/watch?v=Zi-bPYti6KY

2014. dec. 24. 23:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk, mekkorára számíthatsz, mert ez a genetikádtól függ. De még van rá esély, hogy nőni fog, hiszen elég fiatal vagy!

Ha nem nőne tovább, akkor sem kell aggódnod, mert már most is megfelelő a méreted.

2014. dec. 25. 00:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha csak most nőttèl 10 cm-t nyáron akkor mar ha fejlettlen voltál 13-13;5évesen.11 évesek szoktak 150-155 cm magasak lenni.

Jobban aggódnék mire közép suliba megyek megnyúljak,ne úgy nézek ki mint egy 7. Osztályos.

A pénisz méreteddel nincs baj,de ha ilyen magas apád van már most magasabbnak kellene lenned,a 15. Életèved betôltèsekor meg 180cm kôrül lenned.

2014. dec. 25. 07:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Valószinű hogy a méreted már el is érte a végleges méretét,legfeljebb vastagodhat még .A felnőtt férfiak zömének is ekkora van.Itt is csak 1-2 ezzel kérkedő mond nagyobbat .
2014. dec. 25. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!