Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk ti szoktátok borotválni...

Fiúk ti szoktátok borotválni a péniszetekről a szőrt?

Figyelt kérdés

Hogy hordják ok szívesebben csupasz vagy szőrös? a mai lányok mit szeretnek jobban?

Beszólást nem kérek

2014. dec. 23. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem,az nagyon fėrfiatlan,csak fazonra

vàgom ollóval,jó rövidre.A csupasz nagyon gàz,màr egy kis kölyöknek is van szőre,nyilvànos zuhanyzóba csupaszkàkon nevetnének is.

😨

2014. dec. 23. 19:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Már nem. 15-20 év után meguntam. Meg én is alapból szőrös típus vagyok. Meg amúgy is, a többség ma borotvál, tehát a csupasz unalmas, átlagos, tömeg.

Egyébként üzenem az okoskodónak: nekem nő szőr konkrétan a farkamon is. Tehát nem igaz, hogy a pöche nem szőrös senkinek se.

2014. dec. 24. 00:11
 13/16 PearlDiver válasza:
Borotvalni nem, visszanyírni szoktam. Barátnőm is így szereti :-)
2014. dec. 24. 00:37
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
#12. Azért nő a kukacon is mert régebben sokat borotváltad. Mindenkinek van egy kevés pelyhes szőrképződmény rajta, de a gyakori borotválástól megerősödik.
2014. dec. 24. 11:12
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 Olyan jó, hogy így tudod, még nálam is jobban! ;)

Még eszembe se jutott borotválni, nekem már akkor szőrös volt a bránerem. Rövidebb, ritkás, de rendes szőr, nem pihe. Ab start nőtt oda, eleve úgy serdültem. Már azelőtt volt szőr ott (meg a herezacskómon), hogy felette, az ágyékomon teljesen kifejlődött volna felfelé.

2014. dec. 24. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Olyan valóban van hogy valakinek a pèniszèn is szőr van ès nem csak a pènisz felett..Egyèn függő ki milyen szőrös,van akinek a heréjén nincs is szinte,valaki meg tök dzsungel.

De a csupasz sem mindenhol divat ès fiatakok(16-18 èvesek kôzül több is) közül is többen írták csak a hosszából vágnak le,van akit meg semmit.

Meg 25-32èvesek között a csupaszság főleg ahol zuhanyoznak is meló,sport utàn ott elvètve van.

Tv-ben fiatal sportoló angol egyetemi csapat szerepelt orvosos műsorban és egy sem volt csupasz,here rák+ here vizsgálat volt a tèma,igaz kitakarták őket,de a szőr làtszott ès hónaj szőrük is volt

2014. dec. 24. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!