Ha van itt urulógus kérem segítsen! (? )
KB 1 hete a fitymám alatti külső bőrrétegen nőtt egy pattanás vagy ahhoz dudor.Kinyomtam.Utána elkezdett rá 2-3 napra fájni valahol azon a részen ahol lágyéksérv szokott kialakulni.Vörös volt a bőröm és a péniszem töve felé ment.Rá 2 napra a másik oldalon is elkezdett fájni.
Miután ez elmúlt a péniszen tövében szemben velem tehát nem a herék felől hanem ahol a szőrzet nő egy kemény porcszerű golyót találtam. De előtte a makkom alatt amit a külső bőr eltakar elkezdett iszonyúan viszketni és baloldalt fel is dagadt.Majd észrevettem hogy a golyó ami a bőröm alatt van és elmozdítható és a péniszem töve felé haladva egy nagyon kemény éren keresztül egy másik ilyen porcszerű golyóhoz csatlakozik ahol mintha egy csomó ér össze gabalyodott volna.Majd felfele a makkom felé egy vékony fájó és kemény ér megy.A péniszemen van egy elég vastag ér és olyan mintha arra nőtt volna rá vagy bele ez a golyó.
Mi lehet ez? Nem szeretnék orvoshoz menni!
Kérem szépen a dokikat ha vannak itt segítsenek!!
Az erek olyanok mint ha műanyagból lennének.
És fáj az a golyó ami az eremre vagy bele nőtt.
Kizárólag az az oka, hogy egy ALIEN fejlődik benned. Hamarosan ki fog kelni.
(a megoldás: ORVOS)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!