Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudom mi bajom lehet...

Sadqwr fjejge84 kérdése:

Nem tudom mi bajom lehet valaki valami értelmes választ?

Figyelt kérdés
3hete elkezdtem viszketni a lábamon mellkasomon kezemen és a valagamnal de most 3napja a herezacskomon lettek ilyen kis borsoszem nagyságú piros gümők egy közepén egy jobb oldalt egy pedig lent.mi. Lehet a bajom?

2014. dec. 22. 13:18
 1/6 Janka néni válasza:
Menj bőrgyógyászhoz!
2014. dec. 22. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:
De azért írtam ezt ide ki mert nem akarok oda menni...
2014. dec. 22. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyorsan bőrgyógyász! Nagyon sok minden lehet. Nem kell félni a bőrgyógyásztól, ő már látott ennél sokkal csúnyább dolgokat is.
2014. dec. 22. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó, akkor ne menj bőrgyógyászhoz, de a háziorvoshoz mindenképpen! Javarészt szerintem nem dokik válaszolgatnak itt, hogy ennyiből tutira tudjuk, hogy mi lehet ez, másrészt felelőtlenség is lenne Veled szemben találgatni.

Ne légy hülye, nincs mitől félned, menj el és bízz a dokidban!

2014. dec. 22. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Rovarcsípés nem lehet?
2014. dec. 22. 14:30
 6/6 szamo77db ***** válasza:
Azonnal fordulj bőrgyógyászhoz! Már csak két nap van hátra karácsonyig, akkor csak ügyelet van mindenütt. Úgy hogy most azonnal vagy holnap reggel irány a bőrgyógyászat! Ne húzd az időt, mert ellened dolgozik!
2014. dec. 22. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!