Tegnap volt a fitymaszűkületi műtétem (részeleges volt) szóval hát még a kötés rajta van mivel kenegessem majd?
Látod ezért kell(ene) műtét előtt rendesen felkészülni erre (is), addig nem mohón elsietve belevágni, ahogy te tetted, hogy aztán ide gyere siránkozni, hogy "jajj, mit tegyek?? :"( mint egy kisgyerek!
Meleg, vagy langyos kamillába, de inkább papsajtfürdőbe áztasd, (ne az egészbe, vegyél ki belőle, hagyj későbbre is!) amíg a bőr és a seb ki nem ázott annyira, hogy leszedhesd róla a beleragadt kötést, ami min. 15-25 perc, a sebtől függ, ne siesd el! Utána Betadine-ozd le az egészet, hagyd rajta még 5 percig, aztán öblítsd le, és kend be TETRAN vagy körömvirág kenőccsel és csak azután kötözd be!
Mindenben ennyire felkészületlen vagy?
Még szerencse hogy legalább nem vágtál le az egész fitymáját mint jó pár nála idősebbnél akik szintén nem néztek utána milyen lehetőségek vannak még fitymaszűkület esetében.De ami gáz hogy amikor itt olvasgatok bizony nekem az jön le hogy az orvosok nem mondják el nekik hogy műtét után hogy tudnák a sebet tisztán tartani.
Valóban kamillával áztasd le a gézt,majd betadinnal kend be, és utána tiszta kötést tehetsz rá,ha nem gennyezik a seb nagyon akkor néha szellőztetheted is akár,csak zárd be az ajtód ne hogy rád nyissanak az ciki lenne vagy valami jó hosszú felsőt vegyél fel.
Látom,még mindig nem nézted vissza az eredeti kommentet,amit kellett volna, azért találsz ki ilyeneket másokról, s nem bírod a kritikát továbbra sem Okoska-törp!Előbb inkább a saját életedet és felfogásodat tedd rendbe, mielőtt másokat okítasz. :D
(Am. továbbra sem mondtam, hogy van tesóm, Hápogi, szóval mondhatod a sületlenségeidet.. :D )
Ne írogassál már nekem,gyerekes vagy,és az még gyerekesebb hogy két nick neven írogatsz és teljesen ugyanazt,a százalék szám eltér de a a szöveg teljsen azonos..
A kérdésekhez az ír aki akar,és mint írtam nem a te százalékodat nézegetem.Senki százalékát kivétel 50%-os metélés mániásét nézem meg.
Tehát nem azért írok ,mert te írtál.
És ha az eredeti írásról beszélt,az első testvérek közti nem túl egészséges hozzászólásod nem a nudistás kérdésnél történt meg,máshova írtál,és ott úgy írtál a dologról hogy ez jött le mindenkinek.
De akár csináltad akár nem,továbbra sem normális dolog.
És te vagy aki okoskodik,provokál és folytonosan írogat,hogy válaszolok e neki.
Unatkozol mi?
Nézz már tükörbe kamugyerek, neked is több usered van, mert másik topikban még jelenleg is 42 meg 44%-os vagy! Akkor neked több usered van?
Ja meg a tanácsaid miatt a kórházbavitt gyerek után nem furdal már a lelkiismereted?
Egy nick nevem van nekem,minden válaszolom jelenlegn41%,veledbellentétben,ha vàltozik a százalékom minden válaszná változik.
Nem tudom milyen gyerekről írsz,nem tudom miről írsz,miről kamuzol itt,hogy magad igazold.
Többnyire fitymaszűkülethez írok ahol a meleg vízes megoldàst említem és hogy óvatos legyen és ha nem válik be,nincs pàr hét alatt javulàs menjen urológushoz és hogyan tud oda menni,mit vigyen!
Ne írogass nekem,írj annak aki folyton fityma feltépésről ír,hogy ő hogy csinàlta,mert az veszélyes!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!