Hány évesen illendő elmenni urulógushoz?
Úgy vettem észre, hogy az egyik herém nagyobb, mint a másik. Úgy kell elképzelni, hogy amelyik nagyobb, annál érzem a herém, azt a keményebb részt, meg hozzánőve még egy fele here nagyságú pohás dolgot. Nem tudom mennyire elképzelhető ez. Interneten úgy olvastam, hogy ez a mellékherém lehet. Viszont ekkora, hogy fele akkora (vagy talán kicsivel még nagyobb is), mint a herém?
Már több, mint egy éve vettem észre, akkor ráhagytam a dolgot, mert azt olvastam, hogy biztos a mellékherém. Viszont most újra előjött a téma a fejemben. Nem fáj, se semmi, ugyan olyan érzés, mint akkor, mikor először olvastam róla.
Hát szerintem emiatt azért menj el, biztos ami biztos. :)
De az "illendő" az szerintem 50 felett van. :)
NIncs olyan hogy illendő elmenni,ha akarsz elmész,ha nem akkor nem.Ez nem kötelező orvosi vizsgálat.A mellékherédet érezhetted,ha meleg vízben ázol akkor könnyebb kitapintani a mellékheréket.
Mindenkinek az egyik heréje lejeb van mint a másik és többnyire az egyik here mindig nagyobb mint a másik,valakinek csak kicsivel,valakinek meg nagyobb az eltérés.
Ha el akarsz menni,nézd meg mikor van rendelési idő a helyi kórház urológiai osztályán és elmész rá,nem kell beutaló csak tb kártya.Amit írtál az normálisnak hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!