Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Maszturbálás után égős,...

Maszturbálás után égős, vizelési inger mitől van?

Figyelt kérdés

Általában nem szoktam ilyet érezni, nem is pisilek sokszor, bár napi 4 liter vizet megiszok, szóval azért nem a napi 3-4 alkalom az, mikor meglátogatom a mosdót, jóval több. Maszturbálás után sem mindig szoktam ezt érezni, ha most átlagot akarok mondani, akkor havi egyszer. Azért írom le ezt a kérdést, mert épp most történt meg. Iszonyatosan égett a prosztatámról egészen a húgycsőn át, nagyon kellett pisilni, de ugye már nem nagyon jött semmi. Valamint elég erősen elkezdtem izzadni, és nagyon kellemetlen volt. Az egész nem tartott tovább 15 percnél. Mi lehet ez? Esetleg prosztatagyulladás? Ha az lenne, akkor máskor is jelentkezne nem?

25 éves vagyok.

2014. dec. 15. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez bizony prosztata gyulladásra utal .
2014. dec. 15. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy az.Csak az nem mindegy van-e benne baci.
2014. dec. 16. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!