Heretáji fájdalom (? ) Bővebben lent.
Hali!
_ Kezdeném azzal, hogy hány éves is vagy? (Mit értesz azalatt, hogy: "pont korban vagyok"?
_ Tehát nem fáj a bal heréd, viszont érzékeny, és nyomasztó, kellemetlen diszkomfort-érzés fog el, amikor hozzáérsz?
_ Az önkielégítés úgy kb. hány percig tartott? Mennyi idő múlva mentél el?
_Bnőd van/volt? (Ha már nincs, mikor volt?) Mikor szeretkeztetek utoljára?
_ Alhas: Azt nem mondanám hogy menstruáltál... :-) , ...viszont görcsöltél? Mit érzel ott?
___ Nem volt az elmúlt napokban szorulásod, hasmenésed, puffadásod (szélszorulással/anélkül), vagy bármi?
___ Az alhasad melyik részén fáj? Konkrétan hol?
(SEGÍTSÉGül LINKelek egy oldalt. A hosszú leírásban foglalt vizsgálatot végezd el magadon, szánj rá időt, az eredményről pedig majd számolj be!
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
_ Milyen meghúzásra gondolsz?
_ "Egy pár hete..." emlékezz vissza! Ennek miféle előzménye le7ett? (Ok nélkül semmi sem történik...)
_ Este fürdés után szoktad magadat önvizsgálni? Helyileg hol, és mennyi időközönként? Tudod hol, mit és hogyan kell helyesen végezni??? (Ha nem, írj és segítek.)
Várom a válaszaidat!
Üdv: EE
18 vagyok, és nagyon szépen köszönöm a segítőkészséged, hálisten úgy néz ki hogy csak egy combmeghúzás sugárzódik át.
Mielőtt a kérdést feltettem, másfél héttel előtte voltam urológusnál, és ő azt mondta hogy nincsen semmi gond. Nagyon úgy néz ki, hogy csak pszichésen okoztam magamnak fájdalmat, ugyanis azóta, pihentető időszakokkal (2-3 nap) maszturbáltam, és nem éreztem különös érzékenységet, vagy kellemetlenséget.
Utoljára amúgy 2-3 éve voltam nővel, azóta sajnos valamiért semmi nem jön össze.
Alaptalan amúgy a félelmem? Az önkielégítés nem tud bizonyos panaszokat felerősíteni, vagy előhozni? Van bármiféle negatív következménye?
Köszi, D
Combmeghúzás??? (húzódás) A herékbe??? Hmm... (O.o)
Ha dugulás lett vna a húgyivarrendszeredben, inkább elhinném... :-)
_ A félelmed nem feltétlenül lehet alaptalan, báár ált. sokakra jellemző, hogy a bolhából csinálnak elefántot, esetleg fordítva, komoly bajról gondolják azt, hogy lényegtelen...
_ Igen, bizonyos panaszokat okozhat az önkielégítés, de ez inkább csak túlzásba vitt "cerkarázással" képzel7ő el, és ezek zömmel pszichoszomatikus eredetűek.
_ Egyeseknél korai magömlés, gátlásosság, komlexusok kialakulása (túlzott önkielégítés).
"Utoljára amúgy 2-3 éve voltam nővel, azóta sajnos valamiért semmi nem jön össze."
__ Mit gondolsz, a valamiértnek mi le7 az oka?
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!