Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Heretáji fájdalom (? ) Bővebbe...

Heretáji fájdalom (? ) Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy egy pár hete apróbb érzékenységet érzek a bal herém tájékán. Mivel pont korban vagyok, be tudtuk a vőlegénybetegségnek, és hogy köznyelvre tereljem a dolgokat, múlt héten végig kibírtam kiverés nélkül. Hétvégén viszont önkielégítettem, és utána megint éreztem enyhe érzékenységet. Nem mondanám hogy fájdalom, inkább csak kellemetlen. A tünetek nagyjából egy-két nap alatt múlnak, de most már az alhas-tájékom is enyhén fáj, de ez lehet csak egy esetleges meghúzás miatt. Nektek mi a véleményetek erről az egészről? Volt már ilyesmitek? Csak túlreagálom és semmi komoly, ugye?
2010. febr. 1. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
a barátomnak volt herevisszere, az ehhez nagyon hasonló tünetekkel járt, az váltotta ki neki, hogy nehezet emelt. A doki szerint a férfiak nagyon nagy részének van herevisszere, néha semmit sem kell vele csinálni, néha meg kell műteni. Barátomat megműtötték (20 perc altatásban laparoszkóppal) 3 napot volt kórházban, meg se kottyant neki, azóta semmi gond vele. El kéne menni dokihoz, ő majd megmondja mi a teendő vele. Aztán az is lehet, h semmi...
2010. febr. 3. 00:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Hali!

_ Kezdeném azzal, hogy hány éves is vagy? (Mit értesz azalatt, hogy: "pont korban vagyok"?

_ Tehát nem fáj a bal heréd, viszont érzékeny, és nyomasztó, kellemetlen diszkomfort-érzés fog el, amikor hozzáérsz?

_ Az önkielégítés úgy kb. hány percig tartott? Mennyi idő múlva mentél el?

_Bnőd van/volt? (Ha már nincs, mikor volt?) Mikor szeretkeztetek utoljára?

_ Alhas: Azt nem mondanám hogy menstruáltál... :-) , ...viszont görcsöltél? Mit érzel ott?

___ Nem volt az elmúlt napokban szorulásod, hasmenésed, puffadásod (szélszorulással/anélkül), vagy bármi?

___ Az alhasad melyik részén fáj? Konkrétan hol?

(SEGÍTSÉGül LINKelek egy oldalt. A hosszú leírásban foglalt vizsgálatot végezd el magadon, szánj rá időt, az eredményről pedig majd számolj be!

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

_ Milyen meghúzásra gondolsz?

_ "Egy pár hete..." emlékezz vissza! Ennek miféle előzménye le7ett? (Ok nélkül semmi sem történik...)

_ Este fürdés után szoktad magadat önvizsgálni? Helyileg hol, és mennyi időközönként? Tudod hol, mit és hogyan kell helyesen végezni??? (Ha nem, írj és segítek.)

Várom a válaszaidat!

Üdv: EE

2010. febr. 4. 04:39
 3/4 A kérdező kommentje:

18 vagyok, és nagyon szépen köszönöm a segítőkészséged, hálisten úgy néz ki hogy csak egy combmeghúzás sugárzódik át.

Mielőtt a kérdést feltettem, másfél héttel előtte voltam urológusnál, és ő azt mondta hogy nincsen semmi gond. Nagyon úgy néz ki, hogy csak pszichésen okoztam magamnak fájdalmat, ugyanis azóta, pihentető időszakokkal (2-3 nap) maszturbáltam, és nem éreztem különös érzékenységet, vagy kellemetlenséget.

Utoljára amúgy 2-3 éve voltam nővel, azóta sajnos valamiért semmi nem jön össze.

Alaptalan amúgy a félelmem? Az önkielégítés nem tud bizonyos panaszokat felerősíteni, vagy előhozni? Van bármiféle negatív következménye?

Köszi, D

2010. febr. 9. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Combmeghúzás??? (húzódás) A herékbe??? Hmm... (O.o)

Ha dugulás lett vna a húgyivarrendszeredben, inkább elhinném... :-)

_ A félelmed nem feltétlenül lehet alaptalan, báár ált. sokakra jellemző, hogy a bolhából csinálnak elefántot, esetleg fordítva, komoly bajról gondolják azt, hogy lényegtelen...

_ Igen, bizonyos panaszokat okozhat az önkielégítés, de ez inkább csak túlzásba vitt "cerkarázással" képzel7ő el, és ezek zömmel pszichoszomatikus eredetűek.

_ Egyeseknél korai magömlés, gátlásosság, komlexusok kialakulása (túlzott önkielégítés).

"Utoljára amúgy 2-3 éve voltam nővel, azóta sajnos valamiért semmi nem jön össze."

__ Mit gondolsz, a valamiértnek mi le7 az oka?

EE

2010. febr. 11. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!