Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet-e hormonhoz (főként...

Lehet-e hormonhoz (főként tesztoszteron) kapcsolódó problémám, vagy másról van szó?

Figyelt kérdés

A gond, melyről írok eléggé összetett. De azért megpróbálom leírni. Ami külső tény; néhány évvel fiatalabbnak nézek ki, ez főkent a szleng nyelvével élve az ún. 'babaarcú', 'kölyökképűségben' nyilvánul meg nálam, az arcszőrzetem gyengébb az átlagnál, kivéve talán az állam menti részt. Ugyanez igaz a mellkasomra is, csak egy 'csíknyi' szőrös rész van a két mellizmom közt. Ami viszont inkább feltűnőbb volt nekem mostanság, és talán tényleg eltérőbb bárkitől is (mert ugyebár előfordul, hogy valakinek arcán, mellén gyérebb a szőrzet), hogy az alkarjaim eléggé visszafejlődöttek; vékonyak, csontosak - főleg a csuklómnál és eléggé gyerekesek. Alkalom adtán kondizok, persze inkább itthon, tehát nem igazán abban az értelemben vékonyak, hogy nagyon sovány lennék, hanem eléggé 'gyerekesek' még, a rajta lévő szőrzetről nem is beszélve. És még elég hosszúak is, vékonyítva ezzel megint... Engem igazán már nem is az érdekel hogy ez alapján, külsőmet hogyan ítélik meg (bár még mindig megalázó, ha fiatalabbnak néznek), hanem az egyéb olyan problémák, amelyek egyik közvetett okozója a leírt probléma is lehet. Gondolok én itt pl. a pattanásokra, amely már nem olyan erős nálam mint régebben, de azért még külsőlegesen gondot okoznak (orvosnál már voltam vele), vagy gondolok a mentális problémákra, amelyek sajnos megint csak sok problémát okoztak már nekem. Komolyan érdekelne a leírtak kapcsolata, nem szeretném ha leírt dolgok egyike lenne a táptalaja valami későbbi nyavalyának.

Köszönöm a válaszokat, várom a tapasztaltabbakat (is)!

2010. febr. 1. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék endokrinológushoz ott minden egyes hormonodat megvizsgálják és akkor talán többet fogsz tudni!
2010. febr. 2. 06:40
 2/4 anonim ***** válasza:
ha sok a pattanásod, akkor nem hinném hogy baj volna a tesztoszteronnal. ha büdös a hugyod, akkor minden oké. az alkatod meg az arcod olyan, amilyen, nemsokára örülni fogsz, hogy fiatalabbnak tűnsz. életkor?
2010. febr. 8. 18:06
 3/4 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2010. febr. 10. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
gyerekesek, visszafejlődöttek? esetleg kép? privátra akár. családban valakinek hasonló az alkata? valami más lesz, nem hinném, hogy hormon. magasság? sperma? érdeklődés nők iránt? ha ezek megvannak, én kizánrám a tesztoszteront.
2010. febr. 11. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!