Ha az orvos azt mondja ránézésre, hogy nem kell műteni a herevisszerem, akkor az tutibizti?
Figyelt kérdés
Egyik nap elmentem urológushoz, mert úgy véltem hogy herevisszér tágulatom van. Megnézte, azt mondta az van, de nem veszélyes ezért nem kell műteni. Mennyi ennek az esélye? Lehet belőle gond ha nem műtik meg, pedig meg kéne? Ha van köztetek urológus, akkor elküldöm külön a képet privátba, nem igazán szeretném ide posztolgatni.2014. dec. 10. 18:37
1/4 anonim válasza:
Csak azt tudom irni amit erről olvastam.Kialakultat csak
csecsemő korban lehet gyógyitani műtét nélkül .felnőtt korban ez már nem fejlődik vissza .A doki arra gondol ,ez még nem az az állapot amit műteni kellene .A vénában még nincs akkora elzáródás hogy gondot okozna
2/4 A kérdező kommentje:
És mikor lehet majd műteni?? Egyáltalán kell-e vagy nem okoz hosszútávon gondot?
2014. dec. 10. 18:55
3/4 anonim válasza:
Nem minden esetben kell műteni.
Van hogy elég ha passzosabb alsót hord az ember,fecskét hogy jól alátámasszon.
Örülj neki ha az orvos úgy látta hogy nem kell műteni.
Ha bizonytalan vagy kérd ki másik orvos véleményét is.
4/4 anonim válasza:
Elmúlni nem fog,de nem is biztos hogy romlanak az állapota.
Valószínűleg még enyhe és remélhetőleg így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!