Körülmetélt fiúk! Tapasztaltátok-e a körülmetélés után, hogy nagyobb lett a makkotok? Nemcsak optikailag, hanem ténylegesen nagyobb lett-e?
60%-os te sem vagy szakértő!
Azért van vitája velem mert korábban leírta hogy ő a tesója szerszámát húzkodta és ebben semmi beteges nincs,mivel én annak tartom,így akárhol ahol meglátja a százalékszámom üzenget!
Nagyon felnőttes dolog.
Kérdező!
Amúgy leírtam hogy menjen el a barátod orvoshoz,mert a szakember tud segíteni neki és igen lehet hogy tud valamilyen kenőcsöt adni rá akár.De ezt szakembernek kell látnia.
A kérdéseidhez annyi hogy minden műtétnek vannak kockázatai és igen igaz de csak kevesen számoltak be arról hogy száraz,foltos lett a makkjuk.Azt többek írták hogy néha kell sikosító nekik.
De a sex nem lesz rosszabb,meg az orális sex sem,csak másabb max.
Néha valóban vannak kivételek akiknek negatív tapasztalata lett műtét után,de nem nagy százalékban.
Viszont szerintem továbbra is ha nincs rá szüksége kerülje el a metélést!
Viszont menjen el szakemberhez az lenne a legjobb!
Kedves kérdező!
Az általad felsorolt problémák egyikével sem találkoztam. Olvastam, hallottam én is ilyen problémákról, de ezek általában teljes körülmetélés utáni tapasztalatok.
Nekem részleges metélésem volt, tehát a fitymának csak akkora része lett eltávolítva, amennyi feltétlenül szükséges volt.
Így lankadt állapotban a makk kb 2/3-a bőrrel fedett,kb úgy néz ki mit egy normál, rövidebb fitymájú farok.
Tehát a fityma eredeti szerepe nagyjából megmaradt, a makk nincs kitéve olyan hatásoknak/pl.dörzsölődés/ ami sérülést, vagy a hámréteg megvastagodását okozná az érzékeny felületén.
A teljes körülmetélés esetén viszont lankadt állapotban is szabadon van a makk, és olvastam én is olyan beszámolókat ahol bizonyos fokú elérzéketlenedésről számolnak be, hiszen folyamatos az érintkezés a ruhaneműkkel stb. és elképzelhető, hogy ez a hámréteg vastagodásához vezethet.
Nekem majd 3 éve volt a műtétem, de nincsenek problémáim.. gyorsan lekopogom!!
Növekszik a link bizonyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!