Nincs illata vagy szaga a kukimnak soha, körülmetélt, ez normális?
Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 21:22
11/15 anonim válasza:
Te még a szavak jelentését sem tudod! Büdös heteró!
12/15 anonim válasza:
Hogy ki milyen szexuális beállítottságú az szerintem a magánügye mindenkinek. A melegek akik zaklatják a heterokat az engem is zavar!
A kérdező nem ismerkedni akart, hanem megtudni valamit!
Tehát kedves kérdező, én is körülmetélt vagyok, az enyémnek sincs semmilyen szaga. Mivel a verejték mirigyek váladéka azonnal elpárolog. Nem alakul ki a kellemetlen szag.
Mielőtt valami kedves jobboldali beállítottságú beírná, hogy zsidó vagyok. Nem, nem vagyok zsidó, hanem van egy olyan betegség amit úgy hívnak, hogy fitymaszűkület, és én el mertem menni az orvoshoz, hogy megcsinálják.
13/15 A kérdező kommentje:
Mégis melyik szó jelentésével nem voltam tisztában te nagyon szerencsétlen :D:D Homo = Azonos ... Ha már a saját nemedet részesíted előnyben, akkor érdemes lenne neked is ismerni a fogalmakat xD
2014. dec. 11. 01:22
14/15 A kérdező kommentje:
Most már csak azért is egy kis szaros farkúró buzeráns vagy! :D:D
2014. dec. 11. 01:23
15/15 anonim válasza:
Normális. Nekem is ilyen. Privátot max. csajoktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!