Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van kellemetlen szaga a...

Miért van kellemetlen szaga a barátom péniszének?

Figyelt kérdés
Mielőtt megkérdezitek, minden nap fürdik, de mikor orális szexre kerül a sor, akkor a hányinger kerülget, már a fürdés után 1-2 órával is. Nemi betegsége nincs, mert kihúzásos módszerrel csináljuk, és akkor én is elkaptam volna, de nekem nincs semmilyen tünetem. Ez normális, vagy el kellene mennie orvoshoz?
2014. dec. 6. 12:07
 1/10 anonim válasza:
46%
Kislány vagy még.
2014. dec. 6. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Kihúzásos módszer.:DDD Csak nehogy egyszer bent felejtse, akkor a gyerekenevél lesz büdös, nem a farka.
2014. dec. 6. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy nàla mitől van, de nekem is volt ilyen pàrom. Mikor együtt fürödtünk és én mostam meg neki, Érdekes akkor nem volt ilyen gond... :-\
2014. dec. 6. 12:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól még lehet nemi betegsége sőt el is kaphattad! sokszor nőknél nem okoz semmi tünetet.
2014. dec. 6. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem elég kívülről megmosni, hanem a fitymát hátrahúzva a makkot is meg kell. A fityma alatt tud ilyen szag keletkezni, ami alapból nem érezhető, viszont merevedéskor hátracsúszik, és bűzlik.
2014. dec. 6. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Amit csináltok nem védekezés.

Nem mindig jár tünettel.

De a valós ok inkább a nem megfelelő tisztálkodás lehet.

Legközelebb zuhanyozzatok együtt, és mosd Te meg neki, hátrahúzva, alaposan. És kérd meg, hogy ő is így csinálja.

2014. dec. 6. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:
A kisgyereket is meg kell tanítani nyakat mosni. Nem elég bevizezni.
2014. dec. 6. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Az anyukája vagy apukája nem tanította még meg őt megmosni a fütyilőjét. Gondolom te is az ő korában lehetsz. Majd felsőben lesz felvilágosító óra, akkor ott el kell ezt is mondaniuk.
2014. dec. 6. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem fürdik rendesen és nem is védekezik, szép kis társ :D
2014. dec. 6. 16:00
 10/10 anonim ***** válasza:
2014. dec. 7. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!