Mitől lehet fehéres zavaros a vizeletem?
Most másodjára volt hogy fehéres zavaros a vizeletem. Pezsgőtablettától lehet esetleg? mostanában többet iszok.
20f
nekem is ilyen volt mikor felfáztam,nem tudtam miez,csakmár későn,3-4napra rá egyre többször kellett mennem wcre,aztán estére már vércseppek is voltak,kórházba kerültem. a kórházban egy kis edénybe kelllett mintát adnom,egy merő vér volt..iszonyatos fájdalmaim voltak,gyengeség,a vér láttán meg az ájulás kerülgetett... kaptam injekciókat,gyógyszert,azóta ha előjön,csak felkell iratnom a Cifran500mg-os antibiotikumot és 3napig napi 2dbot szedni ahogy érzem az első tüneteket..
sajna ez van,krónikussá vált, és lehet idegialapon stressztől is. lányoknál gyakori h ez produkálja (dokim mondta)úgyh te légy okosabb mint én és gyorsan irány a doki!!Urológus!
22L
bocsi most olvastam csak h fiú vagy!! :)
szóval a fiúknakis lehet stressztől, és fertőzéstől is felfázásos tünet .előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!