Ez normális? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 16 tini srác vagyok,és azt szeretném kérdezni,hogy normális-e az,hogy nemtudom teljesen hátrahúzni a fitymám,mikor feláll? Ha feláll,és nem érek hozzá,akkor csak félig csúszik hátra.Ez normális? (kép megy privátba)2014. nov. 26. 13:33
1/8 anonim válasza:
Nos lehet hogy fitymaszűkületed van.
Amikor áll, és nem tudod teljesen fájdalom nélkül a makk aljáig lehúzni, akkor sajnos az az.
Küldd a képet és akkor többet tudok mondani, meg talán tanácsolhatok is 1-2 dolgot.
2/8 anonim válasza:
Az még normális lenne, ha csak a feléig csúszik hátra merevedéskor (ez a fityma hosszától függ), de az már nem, hogy magadnak sem tudod hátrahúzni. Normális esetben lankadtan és mereven is teljesen hátrahúzhatónak kellene lennie. Beszélj a szüleiddel és nézessétek meg egy urológussal! Fitymaszűkületed lehet, de a fitymafék rövidsége is okozhat hasonló tüneteket.
3/8 A kérdező kommentje:
Én lehet,hogy a rövid fitymafékre tippelnék inkább,mivel hátra tudom húzni a makk alá fájdalom mentesen,de ott viszont gyűrődik..De a makk kilátszik alóla.
2014. nov. 26. 13:48
4/8 anonim válasza:
Akkor tényleg lehetséges, hogy csak a féked rövid. A rövid fék jele lehet az is, hogy amikor hátrahúzod a fitymád, a fék feszül, fáj és a makkot előre/lefelé húzza.
5/8 anonim válasza:
Figyelj te most az utolsó mondatot úgy írtad hogy ha feláll és nem
érek hozzá akkor csak félig csúszik hátra.
Egy kérdésem lenne és ha magad húzod kézzel hátra amikor áll a péniszed akkor hátra tudod húzni,a makk mögé?
-Ha igen akkor minden okés.
Ugyanis nagyon sok férfinak ha áll a pénisze nem fog csak úgy hátracsúszni a makk mögé a fitymája,hanem magának kell hátrahúznia.
6/8 anonim válasza:
nincs fitymaszűkületed ha magadnak hátra a makk mögé tudod a fitymád húzni.Tornáztasd sokat:-)
7/8 A kérdező kommentje:
Hátra tudom húzni a makk mögé,viszont ott gyűrődik mögötte.
2014. nov. 27. 15:39
8/8 anonim válasza:
Normális. Húzded le róla akkoris ha nem áll fel és legyen úgy a gatyában is.Hetek alatt kinyúlik a bőr és aztán megszokja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!