16 év körüli fiúk! Nektek szőrös a péniszetek/feneketek? Borotváljátok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 21:21
1/10 anonim válasza:
Nekem a peniszem szőrös, néha borotvalom, a fenekem nem, ha mást is akarsz tudni, írj privátban,.. 15/f
2/10 anonim válasza:
Bár nem fiú vagyok! 31/N :)De vannak pasik akiknek eléggé szőrös a fenekük. De nem kell borotválni, szerintem. Ne aggódj!!! A párom feneke is szőrös és attól még jól megvagyunk, már 8 éve. :) Volt egy pasim akinek brutál szőrös volt a feneke és mégis jó volt vele a sex, tehát NYUGI !!!!
3/10 anonim válasza:
Péniszem borotválom, fenekem is szőrös de azt nem,,,, a lábom is nagyon szőrös, viszont a mellkasom, hátam csupasz 19/f
4/10 anonim válasza:
farkamat én is borotválom, fenekem meg kicsit szőrös de azt nem is akarom majd bortválni xd
16f
5/10 anonim válasza:
MÁr idősebb vagyok,de nem borotválom a péniszem csupaszra,az tök férfiatlan látvány,a 12-13 éves fiúknak is jobb esetben már van szőrük.
Ha sok a szőr akkor elég azt ollóval rövidre,valamilyen fazonra vágni,jó rövidre és akkor férfias marad.A fenekemnél ott le szoktam csupaszítani.
6/10 anonim válasza:
Akit egy közös zuhanyzóba meglátnának csupasz pénisszel ahol vannak 24-30 évesek is akik fiatalok még bőven azt eléggé megbámulnák és meg lenne ezekről a lányocskákról a véleményük.
8/10 anonim válasza:
Csajoknak is szőrös.
Férfiaknak nem csupasz,azok max.fazont nyírnak.
De hát nem hiába mondják elnőiesednek a mai fiúk,így lettek csupasz kislányok,meg olyan 16-22 évesek is akiknek anyuci melegiti a kakaot,meg csinálja a reggelicskét mert letörne a körmük.Óvisoknál is ez a módi.Felnőtt vagy nagy gyerek elvileg el tudja látni magát,nem kell oda anyuka☺
9/10 anonim válasza:
Farkam néha borotválom, ha már elterebélyesedett, fenekemet meg nem. 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!