Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 18/F vagyok de arcomon nem...

18/F vagyok de arcomon nem igen van szőr, bajusz sem csak érezhető hogy mégsem csupasz de nem is látszik és nem is nagyon nől tovább. MI baj lehet vagy miért van?

Figyelt kérdés
Elég szőke a szőrzetem a kezemen, nemi szervnél erős meg honaljnál, lábnál is. Később érő típus vagyok vagy miért nincs arcomon? Vanni van, csak "kézzel érezhető piheszerű" és pl öcsém 16lesz most és neki látni egy két szálat már sőt bajusznál is hogy erősődik a színe és enyém nem:S Segítsetek hogy miért van
2010. jan. 29. 16:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
addig örülj míg nem kell borotválkoznod.
2010. jan. 29. 16:17
 2/12 anonim ***** válasza:

örülj neki :D

én 17 éves létemre,2-3 naponta bootválkozok,hogy sima maradjon az arcom.

2010. jan. 29. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:

sztem is örülj neki!

vannak lányok, akik erre buknak.. ;)

18/L

2010. jan. 29. 16:20
 4/12 A kérdező kommentje:
ok, de mitől van ez? hormonprobléma?? vagy mi? Erre a részre lennék igazán kíváncsi ,bár esztétikailag sem mindegy:D Mostmár ugy vagyok vele hogy inkább borotválkoznák:S
2010. jan. 29. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
vannak babaarcú srácok:) de miért szeretnél szőrös lenni?
2010. jan. 29. 21:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem azon van a hangsúly hogy szőrös akarok lenni inkább férfiasabb:D Meg egyáltalán maga a jelenség hogy nincs -->probléma mert nőnie kellene elvméletilleg
2010. jan. 30. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:

én is 18 vagyok ,nekem is elég lanyha az arcomon, épphogy egy kis bajuszka van meg szakáll- se, 3-4 naponta elég levakarni de addig örülök amig naponta nem kell.. :))

majd lesz később olyan hogy utálni fogod. nekem is van osztálytársam aki már 17évesen baromi nagy szakállat hordott.

2010. jan. 30. 23:29
 8/12 anonim válasza:

Nekem pl 1 hét alatt nő 2-3mm-t... NIncs vele bajom, örülj amig nem kell 1-2-3 naponta:D

18/f

2010. jan. 31. 15:28
 9/12 anonim válasza:
Örülj neki , hogy nem kell!
2010. jan. 31. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez alkat kérdése,ne agyalj ezen.Örülj neki h nem kell borotválkoznod.Nem attól leszel férfi.Az én mellszörzetem anno 25év után kezdett nőni.....és?Rá se ránts
2010. febr. 1. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!