Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tyúkmelles vagyok és a mellcso...

Tyúkmelles vagyok és a mellcsontomról az alsó 1 borda levált. Nem veszélyes ez?

Figyelt kérdés
Így ha felüléseket nyomok, néha rácsúszik az 1ik bordám a másikra, ami kívülről is látszik. Tehát látom, hogy a bőr alatt valami nem ok. ilyenkor a földön nyújtózom 1et, és helyre áll a borda.
2010. jan. 29. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
minél előbb meny el orvoshoz...
2010. jan. 30. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:
menyj el orvoshoz azonnal, nekem vagyok orvos, de ez nem tűnik tréfának!
2010. febr. 3. 00:38
 3/7 A kérdező kommentje:

csak olyan válaszát kérem, aki hasonló cipőben jár.

feleslegesen nem akarok az orvoshoz menni, mert 100%, hogy kés alá fektetnének. Ha nem muszáj nem műteném magam.

Eddig sem haltam bele, pedig vagy 5ször előfordult.

2010. febr. 3. 00:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy éppen 6. alkalommal fogsz belehalni. A bordák nem véletlenül vannak ott, ahol. Ha csúszkálnak, megsérthetik valamelyik létfontosságú szervedet és akkor már pisloghatsz, hogy te nem akarsz szikét, mert örülni fogsz, ha egyáltalán életben tudnak tartani.
2010. febr. 3. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz.Az orvos azért van ha baj van oda menj.Igaza van az előttem szólónak.Egyébként a kérdésedre a válasz igen baj....
2010. febr. 3. 15:02
 6/7 anonim válasza:
100%
Nekem tyúkmellkasom van, és szerintem menj el orvoshoz, ha egy borda levált, veszélyes lehet !
2010. jún. 27. 23:01
 7/7 anonim válasza:
nekem is tyukmellkasom van, 13 éves vagyok, hamarosqan kés alá fekszek, nálam is volot ilyen bordaleválásféleség,de egy idő után szinte elmúlt, ár csak a borda csúcsa nem illeszkedik rendesen, az elsó része teljesen stabil... menj el orvoshoz azt ajűnlom éán is, én nem mentem el, és lám itt vagypok : de azért a biztonság a fő
2012. nov. 2. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!