Herevisszérsérv műtét (varicocele) során altatnak vagy érzéstelenítenek? Injekciót hova adják, és az fáj?
Figyelt kérdés
Jobban félek az injekciótól mint a műtéttől..2014. nov. 19. 00:22
11/21 anonim válasza:
12/21 A kérdező kommentje:
anyáááááád hova beszúrta azt a tűt... inkább elmegyek magánklinikára azt fizetek 2 kilót altatásért..
2014. nov. 20. 06:44
13/21 anonim válasza:
:-)
a tb melle is kernek ennyit sok helyen...
14/21 anonim válasza:
Hát a műtéti altatás olyan 100 ezer forint környékén lesz.
15/21 anonim válasza:
Meg nem fog fájni az érzéstelenítő tű sem. Azt is érzéstelenítik. Sőt kába leszel mivel nyugtatót is kapsz műtét előtt. Olyan nyugodt leszel, hogy nagyon lefogod szarni mit csinálnak veled.
16/21 A kérdező kommentje:
Na nézzük csak: műtét előtt kapok nyugtató tablettát, aztán kapok egy kis érzéstelenítőt, hogy ne fájjon a másik tű? ez már jobban hangzik.
2014. nov. 23. 01:11
17/21 anonim válasza:
Igen, mert a nagyobb adagot mélyebbre kapod, hisz ért szednek ki onnan. Ez olyan mint egy jó fogásznál. Kapsz egy kis érzéstelenítőt kenőcs jellegben az ínyedre és utána szúrja be a szurit, hogy még azt se érzed. Ilyen műtéteknél meg nem igazán altatnak. Ha ilyesmit szeretnél azon nagyon sokba fog neked kerülni, mert teljesen magán úton kell keresned. Ami alapból drága (a műtét) plusz altató orvost is fizetned kell. Bár TB úton is orvos függő. Beszélj az orvosoddal az altatásról és mondd el azt hogy az injekciótól félsz.
18/21 anonim válasza:
És megint én vagyok. Igen nyugtató-t minden műtét előtt adnak.Kevésbé vagy stresszes műtét előtti napokban, mint amikor eljön a nap, de még akkor sem. De gondold el milyen idegesség lenne, ha nyugtató nélkül tolnának le a műtőbe, ott átraknak a műtőasztalra és még ébren vagy és várnod kell míg csinálják a dolgokat és csak utána kezdenek bele. Azért az rossz lelki állapot. Hiába valaki nagyon kemény ott tuti olyan állapotba lenne (lelkileg). Főleg altatásnál kapsz nyugtatót ott 100%. De szerintem sima érzéstelenítőnél is, mivel egész végig fent vagy és az nem kell az orvosoknak sem, hogy ott be legyél szarva. De ha nem is adnak maguktól kérni tudsz és adnak. Sőt nem is igazán olyan bolti nyugtatót kapsz, tehát ne ilyen xanaxra gondolj. Ez ilyen kisebb narkótikum kórházi körülmények között. Még jól is fogod érezni magadat.
19/21 A kérdező kommentje:
huhh, srácok, köszönöm szépen, most valamelyest megnyugodtam. Ezer hála
2014. nov. 24. 02:24
20/21 anonim válasza:
Még annyi, hogy érzéstelenítve jobb, mint altatva. Altatásnak nagyobbak a veszélyei és jobban félnek az emberek az altatástól, mint magától a műtéttől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!