Testépítéssel növelhetô a pénisz mérete?
Azt olvastam valahol, hogy vannak emberek, akik a természet erejét kihasználva értek el nagyobb méretet.
Egy 60kg-s szálkás, sovány ember (mint én), ha max 100 kg-ig természetes proteinnel testet növel, akkor a pénisz mérete kb mennyire nagyobbodik meg?
Tudom, hogy ez egyénfüggô, illetve szervezetfüggô, de mekkora az átlag eloszlási arány? 2-3cm-t még bele tudnék gyûrni a gatyámba 18 évesen?
" a pénisz mérete kb mennyire nagyobbodik meg? "
Rossz hirem van: semennyire. A farkad ugyanakkora marad. Kiveve ha koxolsz es hulyen csinalod, mert akkor a golyoid is osszemennek.
60rol 100 kilora felmenni meg amugy is sci-fi kategoria naturalban.
Nah akkor némi biokémia...
Ha túlzott fehérjét viszel be, akkor a szervezeted az izommá építés folytán többlet mennyiségű tesztoszteront fog termelni. Na ez egy bizonyos ideig tartható, de amint a tesztoszteron túlságosan felszaporodik, azt a férfi szervezet is női hormon kiválasztásával kompenzálja, ösztrogénnel. Tehát el nőiesedsz, puncid fog nőni
# 3
Nem tudom, hányszor buktál meg általános iskolában biológiából, de inkább titkold el, és ne égesd magad tovább vele, mert mire végigolvastam a kommentedet, majdnem kitéptem a szemöldököm kínomban...
Notehát. Péniszcsökkenést szteroidokkal lehet elérni. Nagyon leegyszerűsítve: kívülről viszed be a testedbe a tesztoszteront, sokkal többet, mint amennyit az termelni tud. Aztán később ez a többlet alakul át ösztrogénné -> farokcsökkenés. De ez sem mindenkinél következik be.
Ez alól kivétel a HGH(növekedési hormon). Ettől mindened nő, a farkad is. De a beleid is, ez okozza a jellegzetes "kockás sörhasat" a használóinál.
Valamivel több tesztoszteront termel a szervezet, ha magas a fehérjebevitel, viszont ez alig észrevehető, és inkább 30 éves kor fölött van jelentősége. A fehérje pedig az izmaidba fog beépülni, mivelhogy azokat edzed, azoknak adsz terhelést. Mivel a péniszed nem izom, így az nem fog tőle nőni.
Ha most 60kg vagy, soha a büdös életbe nem leszel 100kg, kivéve ha nagyon durva a genetikád. Vagy bekoxolsz.
Hát köszönöm a sok pozitív és negatív választ! Nem védekezésként, de mi ezt abszolúte nem tanultuk biológia órán... -.-' Átvettük a szaporodáshoz szükséges dolgokat, illetve, hogy melyik szervnek mi a feladata, de arra emlékeznék, ha elmondták volna azt is, amit fentebb említettetek...
Szóval a proteinnek gyakorlatilag semmi köze a farokhoz... A kockás sörhas még megfontolandó, mivel szinte minden valamit valamiért alapon működik. Köszönöm a válaszokat!
Azt viszont tanultátok, mi az a fehérje, és mi az a tesztoszteron, ösztrogén. És nem tanultátok, hogy a fehérjéből többlettesztoszteron lenne...:)
A kockás sörhas nagyon ronda. Lehet szép, kockás hasad is, pláne ha szálkás alkatod van. Csak rendes étrend kell és edzés is.
Nem tanultuk, hogy többlettesztoszteron lenne, de azt sem, hogy ellensúlyozza a szervezet ösztrogénnel.
Megfontolandó. Nem szeretem az olyan lányokat, akik a gatyád meg a pénztárcád alapján ítélnek meg, de elég kínos érzés az is, hogy te már 6x elélveztél, miközben a barátnőd meg sem érezte. Tudom erre vannak a segédeszközök, de engem akkor is zavar. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!