Mitöl vannak ilyen pöttyök a farkamon?
Figyelt kérdés
még szüz vagyok és kb 6 éves korom óta már rajt vannak ilyen pöttyök de mi lehet az??? van esetleg rá valami ami eltünteti? 15 f2014. nov. 11. 22:17
1/10 anonim válasza:
Szerinted így tudni fogjuk?
Színe, mérete?
2/10 A kérdező kommentje:
kicsik ugyan olyan szinu mint a böröm
2014. nov. 11. 22:20
3/10 anonim válasza:
Ne aggódj, a pöttyös az igazi :)
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerű fordyce pöttyök. Először ennek nézz utána!
5/10 A kérdező kommentje:
igen azaz szerintem,van erre valami hogy eltünjön?
2014. nov. 11. 22:39
6/10 anonim válasza:
Eltüntetni nem lehet,nem koros ez,ezért nincs rá gyógyszer,kenőcs .
7/10 anonim válasza:
Lézerrel magánrendelésen (tehát nem ingyenesen) eltávolítható. De teljesen ártalmatlan és nem fertőző, tehát ha nem zavar, nem szükséges kezelni.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen most megnyugodtam,csak hát az a gáz hogy attol félek hogy azt hiszik a barátnöim hogy valami bajom van
2014. nov. 11. 23:01
9/10 anonim válasza:
Több is van? :) Jó neked! Nem fogják azt hinni, hogy bajod van, mert ez egy elég gyakori dolog. De ha valaki mégis megkérdezi, nyugodtan mondd el neki, hogy mi ez és majd megnyugszik!
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm ez nyugtato bár engem idegesít :c
2014. nov. 11. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!