Eltorott a peniszem?
Figyelt kérdés
Igen el tud torni mielott barki megkerdezne!
Viszont nem emlekszem, hogy torntent volna a peniszemmel valami,de merev allapotban be tudom hajlitani,olyan mintha felig be lenne szakadva,nem faj erekcional se vizelesnel,valaki tud segiteni?
2014. nov. 9. 16:03
1/10 anonim válasza:
Igen, azt a valakit úgy hívják doktorbácsi(/néni).
2/10 A kérdező kommentje:
De meg nem vagyok 18,s szegyellem a szuleim elott
2014. nov. 9. 16:05
4/10 anonim válasza:
Ha baj lesz, akkor is ciki lesz elmenni szakemberhez? Olyan vagy, mint a nagyanyám, csak ő már 70 elmúlt. Elesik, fájdalmai vannak, de nem menne orvoshoz...
6/10 Buford Tannen válasza:
dr. Füty Imre urológus segíthet rajtad..Mondjuk az összes többi is
8/10 anonim válasza:
Megmutathatod orvosnak, de ha nem érte sérülés szex vagy maszturbáció során (a törés erős fájdalommal, reccsenő hanggal járna), nem fáj a vizelés, nincs véraláfutás és a merevedésed is rendben, akkor nem valószínű, hogy eltörted.
Valamennyire mindenkié hajlékony merevedéskor. Ha eltörted volna, arra emlékeznél.
9/10 anonim válasza:
Mivel semmi fájdalmad nincs ,törésről szó sem lehet.
Gyenge merevedésed viszont van ,ezért tudod hajlítani .
Merevvel meg vizelni sem lehet .
10/10 szamo77db válasza:
Szerintem is jó lenne, ha látná orvos!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!