16 évesen nőhetek még?
Figyelt kérdés
16 évesen csak 178 cm magas vagyok,ezzel majdnem az egyik legalacsonyabb ember az osztályban.Apám kb 183 anyám 167 cm körül van.Nőhetek még ? Nem érzem így magam jól :/2014. nov. 8. 22:52
1/9 anonim válasza:
A fiúk 20 éves korukig nőnek, majd akkor aggódj. Amúgy a 178-cal szerintem semmi gond nincs, legalább ki tudod nyújtani a lábad a kocsiban.
3/9 anonim válasza:
Igen, a következő néhány évben még nőhetsz. Jó magas srácok járnak az osztályodba, de ezért ne keseredj el! Az átlaghoz képest nem számítasz alacsonynak.
4/9 anonim válasza:
Nohetsz meg, de senki sem garantalja hogy noni is fogsz. En 16 evesen elertem a vegso magassagomat.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Annyit kérdeznék még hogy az úszás hátráltatja ezt a növekedést esetleg ? Mert 9 éve úszok :)
2014. nov. 8. 23:31
7/9 anonim válasza:
Még nőhetsz pár cm-t,akkora lehetsz még mint apukád.
8/9 anonim válasza:
Na nőttél :D el telt 7 év nőttél
9/9 Tanuló válasza:
Eltelt 8 év. Kedves kérdező esetleg válaszolnál, hogy nőtél e azóta, csak mert én most ugyanabban a cipőben járok mint te 8 éve? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!