Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől van mostanában ennyi...

Mitől van mostanában ennyi fitymaszűkületes?

Figyelt kérdés
Már annyira sokat olvasok ilyet, hogy már valóságos népbetegség lett! Régen szerintem nem volt ennyi! Lehet ki kellene vizsgálni, azokat a dolgokat, amiket belénk tömnek étel gyanánt! Többek között a magas hormontartalmú ételeknek köszönhetjük a férfiak mellének megnagyobbodását(tyúkmell)!
2010. jan. 27. 17:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor olvass utána ennek a tyúkmelles dolognak, mert pl.: Ausztráliában éppen ezért tiltották be az ösztrogénnel való tuningolását a baromfiknak! Nem viccből írtam! Rengeteget olvastam már róla, szóval tudom miről beszélek! (lehet, h nem tyúkmell a magyar neve, de akkor úgy írom, hogy a mellek megnagyobbodása a fiúknál!)
2010. jan. 27. 18:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
a 3/4ének nincsen fitymaszűkülete, csak vagy nincsenek tisztában a szűkülettel, vagy az itt tevékenykedő lelkes kommentelők beszélik bele h fitymaszűkülete van.
2010. jan. 27. 18:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Meg probaljak egyesek rabeszelni oket arra, hogy menjenek gyorsan teljes korulmetelest csinaltatni.

Meg honlapot is csinalnak ehhez, amit siman reklamoznak itt, pedig tilos is lenne elvileg....

2010. jan. 29. 14:52
 14/15 A kérdező kommentje:
jó de ennek semmi köze a fitymaszűkület gyakoriságához!!!
2010. jan. 29. 19:45
 15/15 anonim ***** válasza:
82%

"lehet, h nem tyúkmell a magyar neve, de akkor úgy írom, hogy a mellek megnagyobbodása a fiúknál!"

A tyúkmell nem összekeverendő a gynecomastiával (ginekomasztia). Erről úgy tudom fiúknál bármilyen korosztályban előfordulhat, de főleg a serdülőknél. Oka az ösztrogénszint változása. Nekem is volt egy csomó a mellemben a jobb mellbimbóm alatt, majd miután kiugrott a lapos mellkasom, a csomó felszívódott. Eredetileg én is furcsáltam, de aztán kiokosítottak.

2010. jan. 30. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!