Laza srác kérdése:
Fordyce pöttyöket le lehet szedni?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg lézerel leszedni menyibe kerülne? Érdekelne a téma mert engem nagyon zavar. ÉS félek ezért nem lesz nemi életem.2014. nov. 7. 12:25
2/6 A kérdező kommentje:
Nem erröl van szo csak nem tudom hogy a lányok mit szolnának ehhez... DE azért köszönöm a kommentet
2014. nov. 7. 13:17
3/6 anonim válasza:
Nyugi, a lányok 75%-át nem érdekli, hogy van valakinek fordyce pöttye.
5/6 anonim válasza:
Rajtad küvül senkit sem érdekel ez .Lézeres leszedés csak fizetős megoldásban létezik.Pontosan azért ,mert ez nem egy kóros dolog .A lézeres eltávolítás azt jelenti ,hogy minden egyes db kiégetnek .A kiégetésnek is nyoma marad .
Akkor most mire jutottál ? Az eljárás meg nagyon költséges .Ha 18 éven aluli vagy ,akkor kell a szülői bele egyezés is .
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy csak fizetös létezik.De viszont megondoltam nem szedetem le szerintem. Ez van :)
2014. nov. 7. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!