Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Próbálta már valaki a jelqing-...

Próbálta már valaki a jelqing-et? Működik?

Figyelt kérdés

Ez egy állítólagos gyakorlat, a pénisz növelésére.

Pár napja olvastam róla 1-2 cikket.

Most itt nem olyanok válaszára vagyok kíváncsi akik nem is próbálták, hanem olyanokéra aki legalább 1-2 hónapig folyamatosan csinálták.

Én is nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, szóval tényleg ne olyan írjon akinek meggyőződése hogy nem működik, hanem olyan aki tapasztalatból tudja hogy működik e, vagy se .

2014. okt. 24. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért akarod kipróbálni? Szerintem kockázatosabb, mint amennyit nyerhetsz vele.
2014. okt. 24. 18:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem vagyok megelégedve a méretemmel, és idáig úgy tudtam, hogy az egyetlen módszer ami beválik az a műtét. Szóval nem is foglalkoztam a témával, pár napja viszont tök véletlenül ráakadtam erre a jelqing dologra, és sokmindent olvastam róla. Valahol azt írják működik, valahol azt hogy nem.

De most komolyan, csak olyanok válaszára vagyok kíváncsi akik próbálták. Nem érdekelnek olyan hozzászólások, hogy nem a méret a lényeg, szerezz önbizalmat, a technikán múlik stb. stb. .. írhattok ilyeneket is, de ezekhez semmi köze nincs a kérdésnek.

2014. okt. 24. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!