Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek helyénvaló hogy...

Szerintetek helyénvaló hogy az urológus elküldött sexológus-andrológushoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Fiatal srác vagyok orvos megálapította hogy depressziós vagyok, pánikbeteg stb.

Hosszú idö után eröt vettem magamon és elmentem urológushoz mivel nem vagyok benne biztos hogy helyén vannak-e a dolgok.

Kiakartam zárni hogy van e fizikai probléma vagy nincsen ehelyett az urológusnál nem tudom voltam-e bent 1 percet.

Az orvosi kartonba látta hogy erekciós probléma, biztosan azt is hogy depressziós vagyok stb. és egyböl sexológus-andrológusra adott telefonszámot ennyi, semmi vizsgálat.

Az a lényeg hogy lehet hogy heresorvadásom van, lehet hogy prosztatagyulladásom, de az is lehet hogy semmi, így hogy menjek el sexológus-andrológushoz?

Az urológus akinél voltam megsem vizsgállt, nem kérdezte van-e egyéb panaszom, lehet hogy azért küldött sexológushoz mert eleve elkönyvelt depressziósnak?

Én személy szerint nem gondolom hogy depressziós vagyok, épp az miatt nem tudok normális kapcsolatot létesíteni az emberekkel mert nem tudom hogy van-e bajom vagy nincsen.

Ez vitt rá hogy urológushoz menjek, ha lenne valami probléma akkor ráfogható arra a depresszió, hameg kiderülne hogy nincsen akkor elfogadnám hogy depressziós vagyok és tovább tudnék lépni, de így még 2 tüz között vagyok mindig...

2014. okt. 24. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj el másik urológushoz,ezzel párhuzamosan járj szexuálpszichológushoz is.
2014. okt. 24. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Tisztességesebb lett volna, ha meg is vizsgál, de menj csak el az andrológushoz! Ha valamilyen szexuális zavarod van, a legjobb helyre küldött.
2014. okt. 24. 12:51
 3/6 szamo77db ***** válasza:
Keress egy másik urológust. Ennek az előzőnek addig nem kellett volna andrológushoz, szexológushoz küldeni, míg alaposan meg nem vizsgál és az urológiai betegséget ki nem zárja!
2014. okt. 24. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt viszont nem írtad le ,mi is a nagy problémád .Az orvossal foglalkozol,hogy is bánt veled .Lehet hogy nem vizsgált,mert jól tudja az eseted már más szakterületre tartozik.Ha nem mondtál semmit,akkor a doki honnan találta ki ,hova utaljon ? Te egy diagnózist próbálsz felállítani magadról,és nem hiszem el hogy ezeket ne emlitetted volna .

A doki legalább értesült a korodról is ,ide azt sem irtad.

Szerintem felmérte elsőre,mi lehet a gond,és küldött szexológushoz.Ott viszont elmondhatod minden panaszod,még többet is kiszed belőled .

2014. okt. 24. 14:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A 3.ik válaszolónak üzenem hogy egyéb problémáim mellett az erekciós probléma a meghatározó a belgyógyász doktor nönek is akitöl a beutalót kaptam csak annyit mondtam hogy erekciós problémák vannak ezt beis írta a kartonba. Az urlógus látta az egészségügyi kartonba hogy rosszulléteim vannak, pulzusomra szedek tabletát, pánikbetegként vagyok nyilvántartva és erekciós problémáim vannak nyilván ezek alapján küldött tovább megvizsgálás nélkül. Nem tudom melyik lenne helyesebb döntés egy másik urológus vagy az andrológus felkeresése, ha netán hormon probléma lenne ami ugye fiatal férfiaknál nem jellemzö és nem is vagyok elnöiesedve akkor azt egy urológus is megtudná állapítani egy egyszerü vérvételböl. Akkor viszont mi a különbség az urológus és az andrológus között? Azért nem akarok andrológushoz menni hogy azt higyjék pszihés gondok miatt vagyok ott. Ěn szerettem volna kizárni a fizikiai problémát. Visszatérve fent írtam hogy fiatal srác vagyok, én ezt nagyon durván betudnám határolni egy 13-30 éves korosztályba és ezte tényleg nem piszkálkodásból mondom.

Amúgy 20 vagyok.

2014. okt. 25. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:

szexuális zavarokkal az andrologus foglalkozik

ha van valami fizikai bajod, ő is tud kezelni

jo helyre küldött az urológus

2014. okt. 26. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!