Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Jó napokat. Aranyér tünetekhez...

Zoliba' kérdése:

Jó napokat. Aranyér tünetekhez hozzá tudna szólni valaki?

Figyelt kérdés

Konkrétan, aranyér okozhat-e fájdalmat a farokcsontban (ülőcsont,utolsó csigolya alatti rész)

Ha bringázom fáj,ha wczek fáj,de máskor nem és nem is elviselhetetlen a fájdalom csak idegesít...

előre is köszönöm.

2014. okt. 24. 02:50
 1/4 anonim ***** válasza:

hát igen, ilyen az aranyér. ha zavar, h fáj és viszket, kend be lidokainos krémmel.

A lioton is jó rá, hamarabb felszívódik a vérrög, de a legtutibb a fekete nadálytő krém.

2014. okt. 24. 04:06
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. nekem ez már több éve van,de ez az ülőcsont fájdalon csak most jött elő.
2014. okt. 24. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Húha most nekem is lenne kérdésem. Én is aranyérrel küzdök most életemben előszőr (belső aranyér) már jobb hogy használom a gyógyszereket -kúp, krém- viszont nekem is viszket, de általában esténként, amikor végzek a fürdéssel és mindennel. Tök sokan a férgességgel ijesztegettek (ami a legrosszabb rémálmaim közé sorolható) ez tutira az aranyerem miatt van ugye? :'D elmúlik a gyógyulás előrehaladtával? (mivel székelésnél vérzett, sebes volt meg minden, ezért én úgy gondolom, hogy a gyógyulás miatt viszket, nyugtassatok meg légyszi :D )
2014. okt. 29. 01:21
 4/4 anonim ***** válasza:
nyugi. attól van.
2014. okt. 29. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!