Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Apró piros pöttyök a peniszen?

Apró piros pöttyök a peniszen?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem eszre, nem elek nemi eletet, nem viszket, nem faj es nincs kellemetlen szaga sem. Van erre valamilyen krem? Amig nem viszket stb. Addig nem akarok borgyogyaszhoz fordulni. 16/f
2014. okt. 19. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem viszket ,semmi egyéb tünete,akkor az nem gomba .

Akár 1000 oka is lehet.Pár nap ,el is múlik .

Talán nem tiszta kézzel masztiztál .

2014. okt. 19. 17:45
 2/4 davidusimusu válasza:
Mivel nem élsz nemi életet, nem viszket, nem fáj , akkor semmi gond. Bárkivel előfordul. Értelmes magyarázatot csak egy orvos tudna, illetve egy hozzá értő személy tudni adni,de nem kell aggódni nem te vagy az első. Rengeteg embernél előfordul. Ne nyomogasd, ne is vakard, semmi ilyesmi. Hagyd békén és le is fog menni. Viszont azt figyeld, nehogy több is legyen belőle, és mindig nézd, hogy kezd-e lemenni :) Nekem is volt már ilyen, nem piszkáltam és pár nap alatt le is ment.
2014. okt. 19. 17:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ment a ++!! :)
2014. okt. 19. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha allergia vagy valamilyen irritáció, az pár napon belül magától is elmúlhat. De lehet gomba is (függetlenül attól hogy még nem élsz nemi életet). Ha nem múlik el, megpróbálhatod a Canesten-t bár az lenne a legjobb, ha mégis bőrgyógyászhoz fordulnál!
2014. okt. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!