Mennyi időbe telik amíg a tesztoszteron szint visszaáll a normálisra?
2. válaszoló: ???
Engem gyermekkorom óta úgy tartanak számon, hogy az agyalapi mirigyem (hipofízis) csökkent képességgel működik, vagy elvileg egyáltalán nem dolgozik.
3 éves korom óta kapok rá gyógyszereket, kb. 14 éves voltam, amikor a nemi hormontermelést elindították LH, és FSH tartalmú injekcióval. 2006 óta váltottak át ún. Nebido injekcióra, ami tesztoszteront tartalmaz. Az utóbbi évben azt tapasztaltam, hogy nélküle jobban működnek a herék, mint vele. Úgyhogy kértem az orvost az injekció elhagyására. Egy hónapos megfigyelés alatt tartanak, vérvételekkel, ahol a tesztoszteron, LH, és FSH hormonok szintjét mérik, aztán döntenek, hogy kell-e pótlás, ill. milyen típusú. Én személy szerint LH, és FSH tartalmú injekciót kérnék kisebb kúrában, mert az a tesztoszteronnal ellentétben nem gátolja, hanem serkenti a herék működését, ondótermelést. De a mai napig hiszek abban, hogy az agyalapi mirigy helyre tud állni. Hívő emberként számomra nincsen lehetetlen. Lehetetlent csak az orvostudomány ismer. Akkor ki kell, hogy jelentsem, Jézus volt a legjobb orvos, mert mindent tudott gyógyítani. Nem volt szüksége egyébre, csak a hitére.
Szóval visszatérve a témára, az agyalapi mirigyed nem fog tönkremenni, mert csak az alkohol pusztíthatja az agysejteket, ha meg érzed, hogy valami nincs rendben, fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!