Anonimuus8 kérdése:
Lehetséges olyan, hogy az arcom baloldalán kikopik a ször? Most ez butaság de nem tudom máshogy megfogalmazni
Figyelt kérdés
Az arcom jobb oldalán rendesen borotválkoznom kell borostás vagyok meg minden a bal oldalán meg még alig látszik jó azért nem babapopsi nyilván elég hülyén nézne ki de olyan mintha ott kikopna vagy nem tudom. Ez valami betegség lehet vagy ilyesmi ?2014. okt. 19. 13:34
1/3 A kérdező kommentje:
egyébként 19 éves vagyok (fiú nyilván :DDD)
2014. okt. 19. 13:34
2/3 anonim válasza:
Testünk minden részén nem egyenletesen növekszik a szőrzet .Lehet hogy ez genetikai okból van ,és semmi bőrgond .
Drukkolok neked ,hogy ez is szimetrikus legyen .
3/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy ez betegség. A testünk egyik fele sem tökéletesen szimmetrikus. Még van pár éved, hogy megerősödjön a másik oldalon is, de ha az megnyugtatna, beszélj egy bőrgyógyásszal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!