Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ovis kisfiam sulikezdés előtt...

Ovis kisfiam sulikezdés előtt van (jövőre kezdi). Ovis orvosin miket nézhetnek meg neki? Kukit nézhetnek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne csinálj már te is ebből ügyet,ekkora fiúnál.Igazából még azt sem tudja miért van pö**e .

Túl lihegitek az ilyen dolgokat.

2014. okt. 17. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem, csak hajat.
2014. okt. 17. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos az életkori sajátosságokból eredő testi fejlettségi fokokat nézi.És igen,fontos adat,hogy a herék a helyükön vannak-e,kinőttek-e a fogai,a magasságához képest mennyi a súlya,és nincs-e valami konkrét,szemmel is látható elváltozás a testén,pl.akár a nemi szervén.Jó lenne,ha az orvos nem mumus,hanem segítő társ lenne a gyerek szemében(is)
2014. okt. 17. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
2 es,neked volt ovis gyereked,vagy ott nem is volt orvosi vizsgálat .
2014. okt. 17. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Miért, baj ha megnézik neki? Nem inkább sűrűbben kellene ilyen vizsgálat? Mert ha baj van, minél előbb derüljön ki?

De ha gond van vele, és te már tudod akkor nem félni kellene attól, hogy megnézik és kiderül, hanem már orvoshoz vinni!

2014. okt. 18. 08:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Elvileg igen,és szerintem meg jó ha megkérdezted ezt,és jobb lenne ha magad vinnéd el a gyereket akár a saját gyerekorvosodhoz és ott nézetnéd meg a kis srácot.

Kérdezzél rá hogy milyen vizsgálatok vannak az ovis vizsgálaton és ha lenne fütyi vizsgálat akkor a saját orvosához vidd el a gyereket.

Szerintem meg jogos kérdés,mert kislány esetében sem biznád a gyereket akármilyen orvosra.Sok kisfiú azt sem tudja mit csinálnak vele és simán egy 6 éves gyereknek is lehet már némi szeméremérzete,mert régebben 6 évesek már suliba jártak,volt akiknek egyedül kellett már akkor is menniük.Más világ volt,önálóbb gyerekekkel.

Igen is jogos kérdés és jobb ha a saját orvosoddal nézeted meg a kisgyerket ha lenne ilyen vizsgálat,mert ott tudod hogy legalább négyszemközt végzi el és a gyereket magad is fel tudod készíteni rá.Egy kisgyereket igen is megijjeszthet ha ilyen számára ismeretlen helyzetbe kerül.

Ezt a vizsgálatot én sem engedném akárkinek.Ennyi idős gyereknél legyél ott.

Kérdezzél rá az óvodában mik lesznek,kérdezzél erre is rá,és mond el ha lenne ilyen vizsgálat a saját orvosoddal szeretnéd megcsináltatni.

2014. okt. 22. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem a szülő nem arra gondol hogy baj,hanem nem mindegy ki és hogyan vizsgálja meg a gyereket,a gyerkek félnek az orvostól és ilyen vizsgálatnál 6 éves gyereknél igen is legyen jelen a szülő aki megnyugtatja,aki el tud neki mondani mindent.

nem mindenhol nézik meg,de ahol igen én ilyen kis gyereknél csak a szülő mellett engedném.

2014. okt. 22. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Majd írd le mit tudtál meg és mi volt?
2014. okt. 22. 12:02
 9/10 anonim válasza:

Sziasztok én 13 éves fiú vagyok.

Mikor én 5-6 éves voltam akkor meg nézték az orvosnál. Anyukám ott volt. Igazából annyi volt, hogy le kellet húznom a gatyamat és a kukimat hátra húzták, hogy egésszéges e.

2019. okt. 24. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
És mi van abban, ha az orvos megnézi a gyerek kukiját? Mert akkor a kis mamlasz nem fog 28 éves korában itt rinyálni, hogy neki szűkülete van. Bár minden gyerekét megnézni.
2019. okt. 24. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!