1 herém van, ez akadályozhat valamiben? Nem ciki ez?
Figyelt kérdés
Félek ha mondjuk a leendő barátnőm megtudná és csak kiröhögne.2010. jan. 23. 21:20
1/14 anonim válasza:
óóó szivi nem foglak kiröhögni, nekem meg 2 herém van és fiú vagyok, ez nem ciki?:$
2/14 anonim válasza:
szerintem erre a kérdésre magad is tudod a választ...én viszont nem...
3/14 anonim válasza:
legalább nem koccanhat össze a másikkal mert nincs másik:D
4/14 anonim válasza:
az előző válaszadók olyan kedvesek.
lány vagyok, engem spec nem zavarna, ha szeretlek, elfogadlak úgy, ahogy vagy. de mindenki más és más, szerintem nem ciki (:
5/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki!A páromnak is, és a fiamnak is egy van, örökölte apucitól, hogy csak 1 szált le neki, a másik felszívódott!!Ha nekem anno nem mondja a párom, észre sem vettem volna!Csak ha tünetesebben megvizsgálom!És a nemzésben sem okoz gondot, most várom a második gyermekünket!
Azért ha komoly a dolog egy csajszival, pl hosszab távra tervezel majd vele, szólj neki, akkor nem éri meglepetés!
6/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Előtte készítsd fel rá. Nekem is volt ilyen barátom és egyáltalán nem zavart.
7/14 anonim válasza:
tisztázzuk...heréről vagy heregolyóról van szó...? xD mert nekem is 1 herém van de 2 heregolyóm
8/14 anonim válasza:
ja, nem emiatt írtam, hogy "volt", azért szakítottunk, mert hazudott. Az őszinteség fontosabb a nemi szerveknél:))
9/14 anonim válasza:
lány vagyok és sztem sem ciki, így is lehet gyereked, más szemszögből pedig nem ez az a testrészed amivel élvezetet nyújtasz a csajnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!