Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi tortenik a baratommal? Mi...

Mi tortenik a baratommal? Mi lehet ez, tobbi lent.

Figyelt kérdés
Mar vagy 3 honapja nagyon nagy a pocija...Elotte semmi hasa nem volt most meg olyan mint ha 7 honapos terhes lenne...ha meghizott akkor nem hajas kene hogy legyen,meg akkor a laban is latszana meg mindenhol,de semmi csak a hasa lett nagyon nagy de tenyleg mint egy 7 honapos kismama es raadasul nagyon kemeny is a hasa...Ejszaka amikor meg alszunk akkor folyik rola a viz annyira izzad,de nincs meleg en van hogy vazok...Mi tortenik vele valaki valamit tud segiteni?Elore is koszi a valaszt!!!
2010. jan. 23. 15:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
az a baj hogy londonba elunk es nagyon en nem beszelem az angol szval nem tudom felhivni az orvost csak ha hazajott..:(
2010. jan. 23. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel folyadék hamozódott fel benne (ascites). Ez lehet máj vagy szívbetegség miatt is.
2010. jan. 23. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi történt veletek? Voltatok orvosnál? Jobban van?
2010. jan. 27. 12:02
 14/16 A kérdező kommentje:
nem voltunk orvosnal mert nem akart el menni ezert ossze is vesztunk eleg csunyan...mondta hogy csak meghizott es majd most neki all edzeni meg ienek...en meg nem tudom elcipelni,szval innentol fogva lemondtam rola...minden egyes nap mondom neki...felek az a baj de nem hisz nekem...es az is idegesit hogy egy szal bokszeralsoba alszik es a takaro se olyan meleg es kozbe omlik rola a viz...ez se termeszets de ha nem tudom ra venni akkor nem tudok mit csinalni sajnos:(:(:(
2010. jan. 28. 01:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez elég nagy baj. Szerintem nem hízás.
2010. jan. 28. 07:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Szegény homokba dugja a fejét.Én is ilyen beszari vagyok,engem is nehéz lenne rábeszélni,de szerintem egy kis türelem és megérti,hogy az ő érdeke a doki.Kitartást,és írj majd mi van vele.
2010. jan. 28. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!