Hogy csináljam azt hogy borotvalkozas után ne jelenjenek meg pattanasok piros foltok az arcomon? Melyik a legjobb borotva?
Mennyi ideje borotválkozol? Amikor elkezdtem nekem is tele volt pattanásokkal az arcom de ez csak pár hónapig tartott.
Ha használsz valamilyen after shave-et attól is jobb lesz egy kicsivel.
Ez nem a borotván múlik.sajnos nagyon gyenge a még a bőröd,
nem szokott hozzá az efféle dologhoz.A pattanásokat meg az átalakuló hormonok okozzák . 20 után rajtam is egyre kevesebb volt .
Tartsd mindig tisztán a borotvád! Borotválkozás előtt mosd meg az arcod meleg vízzel! Ha gőzölöd egy kicsit, vagy pl. fürdés közben/után borotválkozol, könnyebb dolgod lesz, mert a hőtől felpuhulnak a szőrszálak!
A borotvád mindig legyen éles és figyelj arra, hogy ne nyomd túl erősen az arcodra! Borotválkozz a szőr növekedésévek megegyező irányba! Így nem lesz olyan sima a végeredmény, de kevésbé irritálod a bőrödet (elkerülheted pl. a szőrbenövést)! Használj borotvahabot vagy zselét! Borotválkozás után is moss arcot és használj valamilyen fertőtlenítő/hidratáló készítményt!
Fiatal korban ez elkerülhetetlen.60 éves korban ez nem fordul elő,mondanám ritkaság számba menne .Akkor majd"baba" arcod lesz .Ezt nem lehet kivédeni semmivel .
Majd a teljes férfivé válás után kezd ez megszünni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!