Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület műtét után?...

Fitymaszűkület műtét után? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Részleges körülmetélésen estem át nem olyan régen. Az lenne a kérdésem, hogyha esztétikai szempontból nem vagyok vele elégedett, akkor visszamehetek az orvoshoz, és ha igen, akkor mit tud vele kezdeni? Pár öltés mentén „nem megfelelően" forrt össze. (Nem tudom hogyan leírni. De látom hogy nagyon nem jó. Van, ahol lóg is a bőrdarab, olyan helyen is, ahol már varrat sincs például.) Valaki volt már ilyen helyzetben, hogy nem elégedett meg az eredménnyel és vissza ment az orvoshoz?

2014. okt. 7. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Visszamehetsz hozzá vagy kereshetsz egy másik orvost. Valószínűleg valamilyen korrekciós műtéttel tud majd segíteni.
2014. okt. 7. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
25%
Ja vagy korrekciós műtét vagy kitalálná hogy akkor vágjátok le a maradék bőrt is akár.óvatosan kihez is mész.
2014. okt. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!