Ha ott van más is, egyszerűen nem tudok pisilni. Miért?
Figyelt kérdés
Pár hónapja már nem megy a vizelés, mikor más férfi is ott van a piszoároknál. Ezzel eddig nem volt gondom. Nagyon zavaró és szégyellem. Mit tudok tenni ellene?2014. okt. 6. 18:32
1/8 anonim válasza:
Nagyon sok fiuval ,férfivel van ez így .Arra koncentrálj amit csinálsz,és akkor folyni fog .Elmúlik a gátlás .
2/8 anonim válasza:
Olvasd el a következő cikket! :
3/8 anonim válasza:
jaja nekem is van ilyen h nehezebben vizelek , fa mellet semmit gond xd söt bármikor kiteszem szval pasz miért
4/8 anonim válasza:
Egyszerű, menj be egy fülkébe. Nem gondolom, hogy ez nagy probléma lenne, én se tudok úgy pisilni, hogy mellettem 20 centire két oldalt állnak. Ha a kettővel arrébb lévő csészénél van valaki, az már engem például nem zavar.
5/8 anonim válasza:
Sokak küzdenek ezzel,ne menj közvetlenül más mellé ha van szabad hely kicsit arrébb,aztán meg ha úgy állsz senki nem lát semmit.Tömegbe ne menjél be.
6/8 anonim válasza:
Csajokról meg mondok valamit,na elkülönített wc van,tehát egyedül tud lenni,ott meg őket zavarja hogy ne hogy túl hangosan pisiljon.
Mit szólnának akkor ha meg valaki melléjük akarna guggolni hogy egymást mellett pisiljanak mint mint nálunk:-)
7/8 szamo77db válasza:
Ezzel én is így voltam, aztán lassan oldódott.
8/8 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel... :/ De amit a 2. válaszoló mondott, az cikk igen hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!